Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hisselerini satıp emekliye ayrıldı!

Meslekte 48'inci yılını sürdüren duayen işletmeci Metin Fadıllıoğlu ile ilgili sürpriz bir haberim var. Etiler ve Büyükdere Şamdan, Etiler 29, Ulus 29, Vaniköy 29, Çubuklu 29, Plaza, Taxim Night Park, Beymen Brasserie ve Florya Walk-in 29 gibi mekanların yaratıcısı Fadıllıoğlu, kendini nispeten emekliye ayırdı! İki yıl önce, 29'un hisselerini Doğuş Grubu'na ait d.ream'e satan, d.ream ile ortak Fenix'i açan Fadıllıoğlu, tüm hisselerini d.ream'e devredip 29 ve Fenix'ten ceketini alıp çıkmış!

EMEKLİLİĞİNİN TADINI ÇIKARACAK
Nispeten dememin sebebi;
72 yaşına girecek olmasına rağmen sportmen kişiliğiyle ihtiyar delikanlı görüntüsü veren Metin Bey'in tamamen işten elini ayağını çekmemesi. Metin Bey, Beymen Brasserie'yi elinden çıkarmamış; emeklilikte meşgale olması için bırakmış ve şimdi her gün birkaç saat mekanına gidiyormuş! Buna çalışmak denmez; maksat adres belli olsun ve dostlar iş başında görsün...
Diğer bir deyişle Metin Bey emekliliğin tadını Nişantaşı'ndaki Beymen Brasserie'de çıkaracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA