Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Zeynep Mutlu yine mutlu olamadı!

4 Ocak'ta, ünlü oyuncu İlker İnanoğlu ile onu ayağını öpecek kadar çok seven eşi Zeynep Mutlu İnanoğlu'nun ayrıldıkları dedikodusunu bu köşede yazmış ancak çiftin yakınlarının 'Yok böyle bir şey' dediğini de belirtmiştim. Çiftin yakınları değil ama dedikodular doğru çıktı. Aralık 2013'te Miami'de sessiz sedasız evlenen çift, evlerini ayırmış ve boşanma kararı almış.

HENÜZ DAVA AÇILMAMIŞ
Öğrendiğime göre; şu anda her ikisi de Miami'de olan, fakat ayrı evlerde yaşayan İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu İnanoğlu, Aralık başında köprüleri atmış. Ayrıca boşanmayı da kafalarına koymuşlar ancak henüz hiçbiri boşanmak için resmi bir girişimde bulunmamış. Daha düne kadar mutlulukları herkesin dilinde olan çiftin yakınları, evliliklerini kurtarmaya çalışsa da onların hiç niyeti yokmuş. Bu arada kulağıma gelen son bir dedikoduyu daha paylaşayım: Ayrılmayı daha çok kız tarafı istemiş! Zeynep Mutlu, daha evlenmeden ayağını öpecek kadar çok sevdiği İlker İnanoğlu ile niye köprüleri attı çok merak ettim doğrusu, yakında öğreniriz...


Bu; ilk evliliğini Tufan Kulaberoğlu, ikincisini Serhat Soysal ile yapan Zeynep Hanım'ın üçüncü, daha önce Biricik Suden, Amerikalı Chloe ve Yeşim Salkım ile evlenen İlker Bey'in dördüncü evliliğiydi.


Zeynep Hanım'ın, İlker Bey'in annesi Filiz Akın'la da arası gayet iyiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA