Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Beyaz Cennet’te sömestir keyfi

İstanbul'un elitleri, cuma günü başlayan sömestir tatili ile birlikte dağa çıktı! Sömestir tatilini kayak yaparak geçirmek isteyen elitler Türkiye'de Uludağ, Kartalkaya ve Palandöken'e rotayı çevirirken yurt dışında ise Fransa'nın ünlü kayak merkezi Courchevel'i tercih etti. Hafta sonu Uludağ'dan, beyaz cenneti renklendiren ünlülerin fotoğrafları geldi. İşte arkadaşım Mehmet Üstündağ'ın objektifinden Uludağ'da karın keyfini çıkaran o isimler...

'Diriliş: Ertuğrul' dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Hanım ve oğulları Emir ile hafta sonu kayınpederi Ender Alkoçlar'ın otelindeydi. Düzyatan, kar motosikleti ile Uludağ'ın zirvelerini tavaf etti.

Geçen hafta arkadaşları ile Meksika Tulun'da deniz ve güneşin tadını çıkaran Aslışah Alkoçlar, bu kez Uludağ'da kayak tatili yaptı.

Geçen ay Paris'teki Shangri La Hotel'de evlenen model ve oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu ile işadamı Erman Ademoğlu, ikinci balayı için Uludağ'ı tercih etti.

Ali Ağaoğlu'nun telefon hattına el koyduğu 'Küçük Hanım'ı Petek Ertüre; oğulları Ali Ege ile Ağa'nın Uludağ'daki otelinde tatil yapıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA