Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlü jet firması Türkler’i de uçuracak

Çeşitli çevreler, Türkiye ekonomisi üzerine olumsuz şeyler söylerken öyle gelişmeler oluyor ki onları yalancı çıkarıyor. İşte buna bir örnek daha...
Amerika, Avrupa ve Ortadoğu'da özel jet uçuşlarıyla hizmet veren JetSmarter Türkiye'ye geldi. İlk uçuşunu Kıbrıs'a yapan JetSmarter'ın jetinde ben de vardım. Sekiz kişilik lüks jetle uçarken JetSmarter Satış ve Pazarlama Müdürü Ömer Erdağ ile sohbet ettim. Uçuşlara, Kıbrıs ve Ankara ile başladıklarını, Londra, Dubai, Bodrum ve Mikonos ile devam edeceklerini söyledi. JetSmarter'a üye olup bir yıl boyunca dünyanın dört bir yanına ücretsiz ve sınırsız uçabilmenin bedeli ise yıllık 11 bin 500 dolar. Bu ücret, İstanbul'un elitleri için yaklaşık üç kez business class Londra'ya gitme bedeli olduğu için, bu jet keyfini yaşamak için jet hızıyla üye olacaklarından şüphem yok.

Fergie, Kate Upton, Cindy Crawford, Gerard Butler, Alessandra Ambrosio, Jamie Foxx gibi ünlülerin üye olduğu JetSmarter'a artık Türkler de üye olup onlarla aynı jette uçabilecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA