Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Zirvede tatil keyfi

İstanbul'un elitleri, sömestir tatilinin tadını kayak yaparak çıkarıyor.
Kartalkaya ve Palandöken ile birlikte kayak tatili için en çok tercih edilen yerlerden biri olan Uludağ, tatilin ilk haftasında İstanbul'un elitlerinden birçok ünlü ismi ağırladı.
Çoluk çocuk Uludağ'a giden ünlüler, gündüz pistlerde kayak yapıp karın keyfini çıkarırken geceleri de eğlenceli vakit geçirdi. İşte Uludağ'daki ünlülerin tatilinden renkli kareler...


Geçtiğimiz yaz kendisinden 25 yaş küçük Kardelen Ergin ile ikinci kez nikah masasına oturan Erdal Acar, 26 yaşındaki genç eşinin ricasını kıramayıp 12 yıl sonra Uludağ'a gitti. Çifte, Acar'ın ilk eşi Emel Yıldırım'dan olan oğlu Eremcan da eşlik etti.


Geçtiğimiz yaz sahte nişanlı şoku yaşayan Eda Aşık, kızı Masal ile Uludağ'daydı. Kötü hava şartlarına rağmen kızını kardan mahrum etmek istemeyen Eda Hanım, Masal'ı kızakla dolaştırdı.


Grand Yazıcı'nın genç patroniçesi Bahar Şer, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'dan gelen pek çok dostunu ağırladı. Bahar Hanım, Feryal Gülman ve Gülay Kamaz gibi dostlarıyla yakından ilgilendi.


Ağaoğlu My Mountain Hotel'in başarılı genel müdürü Murat Türker, 7 gün 24 saat işlerin başında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA