Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Azur varken kavga yok!

Söz konusu oğulları olunca akan sular duruyor!

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, tanıştıktan 1.5 ay sonra, 31 Mayıs 2013'te evlenmişti. Çift, 2.5 yıl sonra da büyük kavgalara ve karşılıklı suçlamalara sahne olan bir sürecin ardından 20 Haziran 2016'da boşanmıştı. Olaylı boşanma davaları ile magazin gündemine damga vuran, birbirleri hakkında demedik laf bırakmayan İşçil ile Süalp, boşanmayı başardı ama halen birbirlerinden hiç hazzettikleri söylenemez! Onları birbirine bağlayan tek şey ise oğulları Azur... Söz konusu Azur olunca, akan sular duruyor.

AZUR YUVAYA BAŞLAYACAK
İşte bir örnek... Geçen hafta Enka Okulları'nın tanıtım toplantısı vardı ve bir arkadaşım da oradaydı. Toplantıya İşçil ile Süalp de katılmış. 10 Ağustos 2014'te doğan Azur, Eylül'de yuvaya başlayacakmış. Arkadaşım; zamanında neredeyse birbirlerinin gözünü oyacak olan çiftin, çok uyumlu bir şekilde toplantıyı dinlediğini, baş başa anaokulu sınıflarını gezdiğini ve mutlu-mesut, uyumlu bir çift gibi göründüklerini söyledi. İşçil ile Süalp, anlaşılan geçmişe sünger çekmiş ve en azından oğulları için dost olmayı başarabilmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA