Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

15 Temmuz dehşeti evi terk ettirdi

Derin Mermerci’nin Taksim’deki dairesinden taşınma nedeni ortaya çıktı. Mermerci, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi sırasında halka ateş açılmasına tanık olunca yaşadığı travmayı atlatamayıp Vaniköy’e taşındı

Derin Mermerci Aydın, geçen yaz eşi ve ikizleriyle birlikte Taksim Residence'daki 730 m2'lik penthouse dairesinden çıkıp tapusu kendi üzerine olan Vaniköy'deki ana ocağına dönmüştü. Derin Hanım'ın, ikizlerinin anneanneleri Ender Mermerci'ye yakın büyümeleri ve annesinin elinin üzerlerinde olmasını istediği için bu kararı verdiğini sanmıştım. Meğer asıl neden, 15 Temmuz'da darbe girişimine kalkışan FETÖ'cü teröristlermiş!

BÜYÜK TRAVMA YAŞAMIŞ
Çünkü Derin Hanım, 15 Temmuz akşamı eşi ve ikizleriyle Taksim'deki evlerindeymiş. Evlerinin camından Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde toplanan vatandaşların üzerine, askeri helikopterden ateş açılmasına bizzat şahitlik etmişler. Apartman görevlisi tarafından eşi ve ikizleriyle birlikte evlerinin sığınağına indirilen Derin Hanım, o akşam büyük bir travma yaşamış.
Bunları yaşadıktan sonra da, her zaman olaylarının göbeğinde olan Taksim'deki evinden soğumuş.
Bir ay içinde annesi Ender Hanım'ın yaşadığı Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'nın bahçesindeki ek binayı kendilerine göre düzenleten ve orada oturmaya başlayan Derin Hanım'ın, 2007'de 6 milyon dolara satın aldığı 730 m2'lik penthouse'unu da önceki ay kiraya verdiğini öğrendim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA