Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Lastik alan müşterileri ziyaret ediyor

Sakıp Ağa'nın torunu holdingde alt kademede işe başladı

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın Eran Tapan'la evliliğinden olan kızı Melisa Tapan'ın, aile şirketi Sabancı Holding'de işe başladığını öğrendim. Richmond Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümü mezunu olan Melisa, holding şirketlerinden dünyaca ünlü lastik markası Bridgestone'da çalışmaya başlamış.

KİMLİĞİNİ GİZLİ TUTUYOR
Üniversitede uluslararası ilişkiler okuyup ayrıca psikoloji eğitimi de alan Melisa Tapan, Bridgestone'da ne iş yapıyor biliyor musunuz?
Duyunca siz de en az benim kadar şaşıracaksınız; müşteri ilişkilerinde çalışıyor. Melisa, Bridgestone ile çalışan şirketleri ziyaret edip lastiklerinden memnun olup olmadıklarını soruyormuş.
Melisa, müşteri memnuniyetini ölçmek için yaptığı bu ziyaretlerde kimliğini ise kesinlikle saklı tutuyormuş. Annesi Sabancı Holding'in yönetim kurulu üyesi olmasına rağmen bir lastik markasının alt kademesinde işe başlayan Melisa'nın geleceği bence çok parlak; çünkü merhum dedesi Sakıp Sabancı'nın izinden gidiyor.

Sabancı Holding'in dünya lastik sektörü lideri Bridgestone ile ortak kurduğu şirkette çalışan Melisa Tapan, bir arkadaşımın çalıştığı şirkete de ziyarete gitmiş. Melisa'nın sıcakkanlılığı ve samimiyeti, dedesi Sakıp Sabancı'yı aratmıyormuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA