Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

31. kattaki evlerine arabayla çıkacaklar

Son yıllarda yurt dışında, özellikle de Amerika'da 'ev'lenmek çok moda. Erdinç-Hande Acar çiftinin de modaya uyup tatil için sık sık gittikleri Miami'den ev aldığını öğrendim. Acar çiftinin Miami'deki yeni yuvaları çok ama çok özel...

YENİ EVLERİNDE İLK KEZ KALACAKLAR
Miami Sunny Isles Beach'te yer alan 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından 540 metrekarelik bir daire alan çift, evlerine otomobilleriyle çıkacak! Evet, yanlış okumadınız... Erdinç-Hande Acar çiftinin aldığı ev; 'spor arabalarından uzakta uyumak istemeyen milyonerler için mükemmel ev' sloganıyla üç yıl önce satışa sunulan, Miami'nin en yüksek yapılarından Porsche Design Tower'da.


Porsche Design Tower'daki her dairede 'sky garage/gökyüzü garajı' yer alıyor ve arabalara özel asansörlerle katlara çıkılabiliyor.

Büyüklükleri 438-550 m2 arasında değişen 132 daireden oluşan Porsche Design Tower'ın en büyük özelliği, katlara arabalarla çıkılabilmesi. Evlerin fiyatı ise 4 milyon ile 32 milyon dolar arasında değişiyor.
Acar çifti, Miami'deki yeni yuvalarına ne kadar ödedi bilmiyorum ama bu hafta sonu çocuklarıyla birlikte 'özel ev'lerine gideceklerini öğrendim. Umarım iyi günlerde otururlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA