Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Düzyatan çifti ikinci bebek için anlaştı

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile güzel eşi Neslişah Hanım'ın, kiracı olarak oturdukları ve aylık 15 bin lira ödedikleri Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldığını ilk bu köşede okumuştunuz. Düzyatan çifti, 2.9 milyon dolara satın aldıkları ve baştan ayağa yeniden dekore ettirdikleri villalarına hafta sonu taşındı. Umarım iyi günlerde, sağlıkla otururlar.



EMİR'E KARDEŞ İSTİYOR
2014 yazında görkemli bir düğünle evlenen Engin Altan-Neslişah Düzyatan çifti, geçen yıl Ocak ayında oğulları Emir'i kucaklarına almıştı. Duydum ki, çocuklara bayılan 'Diriliş: Ertuğrul' dizisinin 'Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan, yeni evlerini bir çocukla daha şenlendirmek istiyormuş. Ancak Düzyatan, bir an önce ikinci çocuğunu kucağına almak istese de önümüzdeki yıla kadar bu isteğini yerine getiremeyecekmiş! Çünkü henüz 17 ay önce anne olan, daha yeni yeni kendine gelen ve istediği kiloya düşen Neslişah Düzyatan, eşinin bu isteğine şimdilik 'hayır' demiş. Ancak Neslişah Hanım, önümüzdeki yıl hamile kalmak üzere eşini ikna etmiş. Yani Engin Altan Düzyatan, yeni yuvalarında ikinci çocuğun cıvıltısını, en erken önümüzdeki yılın sonunda duyabilecek gibi görünüyor...


7 Haziran'da sezon finali yapacağı konuşulan 'Diriliş: Ertuğrul' dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın evliliği de, babalığı da herkesin dilinde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA