Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Birlikte sosyete pazarını gezdiler

Arkadaşlarının çöpçatanlığı ile geçtiğimiz yıl Nisan ayında flört etmeye başlayan Siren Ertan ile Ersin Kayalar'ın aşkı mutlu sona her geçen gün biraz daha yaklaşıyor. Herkes izdivaçlarına kesin gözüyle baksa da, onlar bu konuda ser verip sır vermiyor.
Ancak Siren Hanım'ın, Ersin Bey'i annesi Bilgün Vardarlı ile tanıştırması ve kardeşi Tolga Kayalar'a 'kayınbirader' diye hitap etmesi, bu ilişkinin nikah masasına gideceğini gösteriyor.
İşte size sıkı bir kanıt daha! Önceki gün bir ilk yaşandı ve Siren Hanım ile müstakbel kayınvalidesi Gülizar Kayalar, ilk kez arkadaşım Soner Gömleksiz'in objektifine birlikte poz verdi.


Müstakbel kayınvalideyle ilk poz!

ARKADAŞLARIYLA TANIŞTIRDI
Gülizar Kayalar, markası Siren Ertan İstanbul ile TOG Bazar'da stant açan müstakbel gelinine destek olmak için önceki gün Esma Sultan Yalısı'na gitti. Siren Hanım da, kendisini ziyaret eden müstakbel kayınvalidesine eşlik edip TOG Bazar'ı gezdirdi ve arkadaşlarıyla tanıştırdı. İkilinin arasının çok iyi olduğunu duyuyordum ama fotoğraftan da anlaşılacağı gibi, müstakbel gelin-kaynananın arasından resmen su sızmıyor.


Yaklaşık iki saat müstakbel gelininin yanında kalan Gülizar Hanım gittikten birkaç saat sonra, Ersin Kayalar, sevgilisi Siren Hanım'ı görmeye geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA