Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yaşam koçu bir Türk

Yazdığı 'Yol-Aşkın İstilası' kitabı ve kurduğu İnsana Güven akademisiyle milyonlarca kişiye ulaşan ve iyileşmeye giden yolda onlara umut olan yaşam koçu Metin Hara, ülkemizi kapı komşusu yapan dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın da dikkatini çekmiş! Önceki gün dünyaca ünlü fotoğraf ajansı Splash'e göz gezdirirken Adriana Lima'nın, Los Angeles'taki LAX Havalimanı'nda çekilmiş fotoğrafını gördüm. Asıl dikkatimi çeken şey ise, elinde Metin Hara'nın 'Yol- Aşkın İstilası' (kitabın İngilizce adı, 'The Path: Invasion of Love- Overcoming The Illusion') isimli kitabını taşıması oldu.

HARA İLE İSTANBUL'DA TANIŞMIŞLAR
Biraz araştırınca; dünyanın en güzel kadını olarak tanımlanan Adriana Lima ile Metin Hara'nın geçen ay İstanbul'da bir organizasyonda tanıştığını öğrendim. Lima ile çekilmiş fotoğrafını Instagram sayfasından paylaşan Hara; altına da "Gerçekten son derece mütevazı, doğal bir ruh. Bütün dişilerin kendi doğalarında vahşi ve özgür olmaları dileğiyle" diye yazmış. Artık kendisine daha neler söylediyse, Adriana'nın Hara'dan epey etkilendiği kesin. Baksanıza kitabını elinden düşürmüyor. Anlayacağınız, dünyanın en güzel kadını da Metin Hara'nın çekim alanına girmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA