Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

38 ay sonra oğlunun hatıralarıyla yüzleşti

Büyük oğlu Alp'i kaybettikten sonra, İstanbul'dan uzaklaşmak için geçen yıl 7 Haziran'da oğlu Can ile Los Angeles'a yerleşen Begüm Şen, ikinci kez İstanbul'da. LA'e yerleştikten 283 gün sonra, geçtiğimiz Mart ayında sadece iki günlüğüne İstanbul'a gelen Begüm Hanım, bu kez oğlu Can'ı da beraberinde getirdi. Hafta sonu İstanbul'a gelen anne-oğulun, 10 Ağustos'a kadar Türkiye'de tatil yapacaklarını öğrendim.



HERKES VARDI, O YOKTU

Begüm Hanım'ın eşi Adnan Bey ve oğulları Can ile Şile'deki yazlık evlerinde tatil yaptıklarını öğrendim. Böylece Begüm Hanım yaklaşık 38 ay sonra bu eve ayak basmış oldu! Hatırlarsınız; 17 yaşındaki oğlu Alp Şen, 19 Mayıs tatili için gittikleri Şile'de kendi kullandığı UTV ile geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Begüm Hanım, o tarihten beri oğlunun hatıraları ile dolu bu eve adım atamamıştı. Hatta, Adnan Şen, ailesiyle birlikte 19 Mayıs 2014'te kaybettikleri oğulları Alp Şen'in 16 Mayıs'taki doğum günü ve üç gün sonra da ölüm seneyi devriyesi için çekirdek ailesini Şile'deki evlerinde toplamıştı ama Begüm Şen, bu anlamlı buluşmalarda yer alamamıştı.
Begüm Hanım'ın evlat acısı tabii ki hiç dinmeyecek ama yavaş yavaş alışmaya başlamış gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA