Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Balayı adasında baş başa tatil

Kerem'den Serenay'a bir sürpriz daha...

Birlikte rol aldıkları reklam filmi sırasında yakınlaşarak ilişki yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in aşkı herkesin dilinde. Daha doğrusu herkes, yaptığı sürprizlerle sevgilisinin ayaklarını sürekli yerden kesen Kerem Bürsin'i diline dolamış durumda.

EN SON 'ANNE' SÜRPRİZİ YAPMIŞTI
Bürsin, bu davranışları ile hemcinslerini kızdırmaya başlasa da, hayranlarının gözünde daha da yücelmeye devam ediyor. Tabii ki özellikle de genç kızların gözünde...
Hatırlarsanız; Kerem Bürsin, geçtiğimiz Mayıs ayında, aşklarının ikinci yıldönümünü kutlamak için Dubrovnik'te bir gecelik romantik bir sürpriz organize etmişti. Temmuz başında Bodrum'da demirledikleri teknede, 26'ncı yaşına giren sevgilisi için sürpriz bir doğum günü partisi hazırlayan Bürsin; asıl sürprizi Sarıkaya'dan habersiz, annesi Ümran Sarıkaya'yı İstanbul'dan Bodrum'a getirerek yapmıştı.
Sürprizlere doymayan Kerem Bürsin'in, geçtiğimiz hafta da sevgilisi için balayı adası Mauritius'ta romantik bir tatil organize ettiğini öğrendim. Aşıklar, Mauritius'taki lüks bir otelde, balayı tadında baş başa bir tatil geçirmiş.
THY'nin tarifeli uçağı ile business class'ta yurda dönen ünlü çiftle aynı kabinde yolculuk eden bir arkadaşım, çiftin mutluluğunu anlata anlata bitiremedi.
Ne diyelim; Allah bozmasın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA