Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

700 bin liralık doluya tutulmuş

İstanbul Beykoz'da önceki gün görülen hortum megakenti korkuttu. Meteoroloji'nin İstanbul için yağış anonsunu duyan vatandaşlar, 27 Temmuz'da yaşanan dolu mağduriyetinin tekrar yaşanmaması için kapalı otoparklara koştu. 27 Temmuz'un en büyük mağdurlarından birinin de, Rolls Royce'tan Bentley'e, Aston Martin'den Lamborghini'ye onlarca otomobili olan Ali Ağaoğlu olduğunu duymuştum. Dolu tekrar gündemimize girince, ne kadar mağdur olduğunu öğrenebilmek için Ağaoğlu'nu aradım. 27 Temmuz'da ceviz büyüklüğünde yağan dolu, Ali Bey'in o esnada evinin bahçesinde duran dört Rolls Royce, bir Bentley, bir Aston Martin ve bir de Lamborghini'sinin camlarını kırıp kaportasına zarar vermiş.

İNGİLTERE'DEN ÖZEL EKİP GELMİŞ

27 Temmuz'daki yağan dolunun araçlarında ne kadarlık bir masrafa sebep olduğunu sorduğum Ali Ağaoğlu; "Hepsi kaskolu olduğu için ilgilenmedim, sigorta ne kadar ödedi bilmiyorum" dedi. Merakımı gidermek için bu kez Ali Bey'in bu işlerle ilgilenen yöneticisini aradım. Araçların camlarının değiştirilmesi ve kaportadaki hasarların giderilmesi için tam 700 bin lira ödenmiş.
Bu durumda Ali Ağaoğlu'ndan çok sigorta şirketine "Geçmiş olsun" demek gerekiyor sanırım.
Bu arada lüks otomobil deyince ilk akla gelen marka olan Rolls Royce, Ali Bey ve İstanbul'daki diğer Rolls Royce sahibi dolu mağdurları için İngiltere'den dört kişilik özel bir ekip göndermiş ve bu ekip halen hasarları gideriyormuş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA