Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

22 yıllık evlilik tek celsede bitti!

Evli çiftlere gerçekten bir haller oldu. Son zamanlarda ardı ardına mutsuz evlilik ve boşanma haberleri yapar oldum! İşte herkesi şaşırtacak bir boşanma haberi daha! Türkiye'nin en ünlü caz sanatçılarından Kerem Görsev de artık bekar gezecek. Evet, yanlış okumadınız... Çıkardığı birbirinden güzel albümlerle hepimize cazı sevdiren Kerem Görsev ile 22 yıl aynı yastığa baş koyduğu eşi Pınar Kapralı, cuma günü Çağlayan Adliyesi'nde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

EVLİLİKLERİNİN SİHRİ BİTMİŞ!
Haberi öğrenir öğrenmez aradığım Kerem Görsev'e, neden boşandıklarını sordum. Tek kelimeyle cevap verdi: "Sihir bitti." 30 yıl önce Bodrum'da tanışan, 22 yıl önce de nikah masasına oturan çift, kavga gürültü etmeden boşanmayı başarmış. Hatta halen aynı evde birlikte oturmaya da devam ediyorlarmış. Bodrum'da bir ev yaptırdığını söyleyen Kerem Bey, ev bittikten sonra Bodrum'a yerleşeceğini, kuyruklu piyanosuyla artık orada yaşayacağını söyledi. Ne diyelim; her ikisi için de hayırlısı olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA