Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İlk ödüle görkemli tören

Merhum eşi Mustafa Koç'un adını yaşatabilmek için var gücüyle çalışan Caroline Koç, yaklaşık bir yıldır Mustafa V. Koç Spor Ödülü'nü hayata geçirmek için uğraşıyordu. Caroline Hanım'ın yürüttüğü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Koç Holding iş birliğiyle gerçekleştirilen Mustafa V. Koç Spor Ödülü'nün ilki, önceki akşam törenle verildi. Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Milli Güreçi Taha Akgül ve Paralimpik Oyunlar Dünya Şampiyonu Milli Okçu Gizem Girişmen, Mustafa V. Koç Spor Ödülü'nün ilk sahipleri oldu. Four Seasons Hotel'deki bu anlamlı ödül törenine, merhum Mustafa Koç'un sevenleri akın etti. Eşinin adını böyle güzel girişimlerle yaşatmaya çalışan Caroline Hanım'a kocaman bir alkış...

Taha Akgül ve Gizem Girişmen, Koç logosunun da mimarı olan dünyaca ünlü tasarımcı Chermayeff'in tasarladığı ödülü, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç'un elinden aldı. Sporculara 200 bin liralık da maddi ödül verildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA