Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

5 ayda toplam 3.5 kilo aldı!

Burcu Esmersoy ile evliliğin eşiğinden dönen, Santa Farma İlaç Sanayi'nin patronu Sami Kiresepi, baba oluyor. Esmersoy'dan ayrıldıktan bir süre sonra ünlü moda blogger'ı ve tasarımcı Rachel Araz ile flört etmeye başlayan Kiresepi, geçen yıl Kasım ayında ikinci kez damat olmuştu. Dört gün sonra evliliklerinin birinci yılını kutlayacak olan çift, bebek için de ellerini çabuk tutmuş; Rachel Hanım beş aylık hamile...

EBRU ŞALLI 7 KİLOYLA DOĞUMA GİRMİŞTİ
Öğrendim ki; Rachel Hanım da, Ebru Şallı Modası'nın takipçilerinden biri olmuş! Hamileliğinde beşinci ayı geride bırakan Rachel Hanım, şimdiye kadar topu topu 3.5 kilo almış.
Hatırlarsınız Ebru Şallı, hamileliği sırasında formu bozulmasın diye yediklerine dikkat edip 7 kilo ile hamileliğini tamamlamıştı.
Yaklaşık üç ay sonra, cinsiyetini doğduğunda öğrenmek istedikleri bebeğini kucağına almaya hazırlanan Rachel Hanım, böyle giderse Şallı'nın rekorunu zorlayacak gibi görünüyor!

Ebru Şallı'nın küçük oğlu Pars'ı dünyaya getirdiğinde, "Sekiz ayda tam 240 kilo kivi yedim. Hatta, bebeğime o kadar iyi baktım ki; bebek, gelişimini çabuk tamamladığı için sekiz aylıkken doğuverdi" sözleri, tıp dünyasını ayağa kaldırmıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA