Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türk-İspanyol aşkının ikinci meyvesi doğdu

Haziran 2014'te İspanyol aşkı Javier Piles ile nikah masasına oturan ve geçen yıl 28 Ocak'ta oğulları Carlos Hakan'ı dünyaya getiren Hilal Kosif Piles'in ikinci oğluna hamile kaldığını ilk bu köşede okumuştunuz. Mutlulukları dillerden düşmeyen Javier-Hilal Kosif Piles çifti, cuma günü ikinci çocuklarına kavuştu.
Hilal Hanım, Lucas adını verdikleri oğullarını dünyaya getirdi. Amerikan Hastanesi'ne gidenlerin söylediğine göre Hilal Hanım da, ailenin ikinci prensi Lucas'ın da sağlık durumları gayet iyiymiş.

DÜNÜRLER İSPANYA'DAN GELDİ
İspanyol kulübü Valencia'nın yöneticilerinden Tarsilo Piles, eşi Vicen Hanım ile birlikte geçen hafta doğum için İstanbul'a gelmişti.
Hasan-Meral Kosif çifti, dünürlerini Kıyı Restaurant'a balık yemeğe götürmüş, yemeğe karnı burnunda olan Hilal Hanım ile eşi Javier Bey de katılmıştı. Zaten bu yemekten iki gün sonra Hilal Hanım, oğlu Lucas'ı dünyaya getirdi.
Yeni torun sevinci, her iki tarafın ailesini de mutluluktan havalara uçurmuş. Umarım iki oğullarını da sağlıkla büyütürler.

Karnı burnunda anne adayı Hilal Hanım, doğumdan iki gün önce kendi ve eşinin ailesiyle yemekteydi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA