Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sanatçılar söyledi sosyete eğlendi

2018'E PEOPLE'DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Magazin dünyasının nabzını tutan, çok konuşturan ve konuşulan özel haberlere imza atan GÜNAYDIN gazetesinin People'daki yılbaşı partisi, eminim şimdiden sosyetenin diline düşmüştür! Çünkü parti, magazin dünyasının en ağır topları ile cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

İLK GELEN CEM HAKKO OLDU
Partiye magazin dünyasından kimlerin katıldığını diğer sayfalarımızda okuyacaksınız; ben de size, cemiyet hayatından konukları anlatayım.
Partinin en erkenci ismi, Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'ydu. Öğlen, Yavuz Yılmaz'ın cenazesine katılan ve çok üzgün olduğu her halinden belli olan Cem Bey, sağolsun yine de bizi kırmayıp gecemize geldi. Aynı akşam ailece kuzenine kız istemeye gidecek olan Ayşe Kucuroğlu da erkencilerden biriydi. Bir de Levent Kızıl... O da Doğuş Holding'in yılbaşı partisine uğrayacağı için erken gelip geceden erken ayrıldı.
Gerçi kutlamada yaşananları duyunca erken ayrıldığı için çok üzüleceğinden şüphem yok!

ŞIKLIKLARIYLA GÖZ KAMAŞTIRDILAR
Zen Pırlanta'nın patroniçesi Şükran Güzeliş ve Oflaz Medya Grubu Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya da bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan isimlerdendi. İkisi de en şık kıyafetleriyle arzı endam eyledi ve bütün bakışları üzerlerine topladı.
Cemiyet hayatının genç ve gözde isimlerinden Ceylan Çapa da yeni yılın gelişini birlikte kutladığımız isimlerden biriydi. Her daim şık olan Ceylan Hanım'ın bizim gece için çok özendiği her halinden belliydi. Hacı-Hakan Sabancı Kardeşler de, bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadı. 8 Mayıs'ta tüp mide ameliyatı olduktan sonra yaklaşık 45 kilo veren Hacı Sabancı'yı görünce gözlerime inanamadım! Daha ne kadar zayıflayacağını sorduğum Hacı Bey, hedefinin kardeşi Hakan Sabancı'nın kilosuna düşmek olduğunu söyledi.

ŞAŞIRTAN DOSTLUK!
Şıklığıyla dikkat çeken isimlerden biri de Işıl Reçber'di. Işıl Hanım, tam da yılbaşı partisine uygun pullu-payetli elbisesiyle çok dikkat çekiciydi.
Bu arada Işıl Reçber ile Demet Akalın'ın samimiyeti dikkatimi çekti. Gece boyunca yan yana olan ikili, bol bol sohbeti edip sahneye çıkan sanatçılara birlikte eşlik etti.
Davetlilerimiz arasında Sitare Kalyoncuoğlu ve Ayşe Tolga da vardı. İkisi de partinin en çok eğlenen isimlerindendi. Kalyoncuoğlu ve Tolga, sahneye çıkan bütün sanatçılara eşlik edip her şarkıyı onlarla birlikte söyleyince anladım ki, müthiş bir şarkı repertuvarları var.
Sayelerinde çok samimi, renkli ve eğlenceli geçen partimize katıldıkları için hepsine bir kez de buradan teşekkür ediyorum. Hep böyle mutlu anlarda buluşmak dileğiyle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA