Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyetenin yeni gençlik iksiri kemik suyu Shot

Genç ve güzel kalabilmek için her yolu deneyen, gerektiğinde bıçak altına yatmaktan da çekinmeyen sosyetik isimlerin son zamanlardaki gözdesi kemik suyu shot! Doğuş Holding Başkanı Ferit Şahenk'in de aralarında bulunduğu pek çok ünlü ismin son takıntısının bu olduğunu öğrendim!
Hatırlarsınız; ilikli kemik suyu eskiden her evde kaynar, her türlü sebze ve et yemeklerine şifa ve lezzet kaynağı olurdu. İşte bu kemik suyu, şimdi sosyetenin en gözde içeceği olup çıkmış!

24 SAAT KAYNIYOR

Son zamanlarda sosyetenin dilinden düşmeyen bu kemik suyu shot'ın nasıl yapıldığını da anlatayım. 24 saat kısık ateşte kaynatılan ilikli kemik suyu, fermante elma sirkesi ve kaya tuzu ile karıştırılıp hazırlanıyor. Bu karışım günlük üretiliyor, paketleniyor ve 'Kemik suyu shot' adıyla evlere gönderiliyor. Bu shot'lar; kolajen yoğunluğu, vitamin ve mineral açısından çok zengin olduğundan 'gençlik iksiri' muamelesi görüyor. Zaten en çok da bu yüzden sosyetede trend olmuş durumda. Trendleri çok çabuk eskiten sosyete, bakalım kemik suyu shot'tan ne zaman vazgeçecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA