Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Düetleriyle herkesi coşturdular

Celal-Şebnem Çapa çiftinin, geçen hafta Gümüşsuyu'ndaki evlerinde muhteşem bir yılbaşı partisi verdiğini duymuştum. Güzelliği halen dilden dile konuşulan partinin detaylarına ulaştım.
Selma Türkeş'in doğum gününün de kutlandığı yılbaşı partisine, Çapa çiftinin pek çok yakın arkadaşı katılmış. Bettina Machler ve sevgilisi Sinan Dereli, Cem-Derin Mermerci Aydın, Heves Ekinci, Arzu-Murat Atabarut, Ahu-Can Has, Aslı Kuseyrioğlu, Sennur Çiftçi ve daha pek çok tanıdık simanın katıldığı partiye, Derin Mermerci Aydın ile Ceylan Çapa'nın damga vurduğunu öğrendim.

SESLERİ ÇOK BEĞENİLDİ
Partide; Ceylan Çapa ile Derin Mermerci Aydın, ellerinde mikrofonla söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla gece boyunca tüm davetlileri coşturmuş. Ama ne coşturma! Tüm davetliler, bütün gece eller havaya modundaymış. Tamam;
290'a yakın şarkı sözünü Türk pop müziğine kazandıran 'sözlerin kraliçesi' merhum Fikret Şenes'in torunu Ceylan Çapa'nın bu işe yatkınlığından ve sesinin güzelliğinden haberdardım, ancak Derin Hanım beni şaşırttı doğrusu.
Duyan herkes, inanılmaz bir sesi olduğu konusunda hemfikir.
Bravo doğrusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA