Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyete kayak sezonunu açtı

Birkaç hafta önce kayak sezonunu Palandöken'de açan İstanbul'un sosyetesinden pek çoğu, yeni yılı da zirvelerde karşılamayı tercih etti. Palandöken'den sonra, Uludağ ve Kartalkaya'nın da kayak sezonunun açıldığı yılbaşı tatilinde, İstanbul'dan gelenler kayak pistlerini şenlendirdi. Yeni yıla karlar altında girmek isteyen ünlü isimler, gündüzleri kendilerini kayak pistlerine atıp saatlerce kayak yaparken, bazıları da çocuklarıyla karda oynamayı tercih etti. İşte Uludağ, Kartalkaya ve Palandöken'deki kayak merkezlerinde yeni yıl coşkusunu yaşayan ünlü isimler...

Uludağ'ın yenisi Kaya Uludağ'ın mülk sahibi olan işadamı Nedim Keçeli; yeni yıla, kendisini yıllar sonra ikinci kez baba yapacak olan eşi Gamze Hanım ile otellerinde girdi. Keçeli çifti, otellerinde dostlarını da ağırladı.

Yıllar sonra Uludağ'a giden Roman'ın patronlarından Süleyman Toplusoy, eşi İpek Hanım, kızları Zeynep ve Selin ile birlikte karın keyfini çıkardı.


Geçen ay FIA Dünya Motor Sporları Konseyi'ne seçilen TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) Başkanı Serkan Yazıcı, yeni yıl tatilini eşi Gül Hanım ile Uludağ'daki otelleri La Chalet'de geçirdi.

Bu yıl da zirveden 'sess'lenmeye başlayan Sess Uludağ'ın başarılı işletmecisi Cemal Yarar, gündüzleri eşi ve oğluyla vakit geçirdi.

Ünlü futbolcu Emre Belözoğlu, ailesiyle Kartalkaya'daki Kaya Palazzo'da keyifli bir yılbaşı tatili geçirdi. Belözoğlu, gündüzleri oğlu Ömer ile bol bol kayak yaptı.

18 yaşındayken yaşıtı Nehir Hanım ile evlenen ve senesine kızları Ela'yı kucaklarına alan Mehmetcan Yazıcı, babası Hayri Yazıcı'nın en büyük yardımcısıydı.

Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı, en küçük torunu Ela'nın üzerine titriyor.

Derya Baykal ile kızı Ferhan Şensoy; yılbaşı tatillerini, Erzurum Palandöken'deki kış turizmine büyük ivme kazandıran Sway Otel'de geçirdi. Yurdal Sert de, sevgilisi Tatiana Tereschuk ile Palandöken'deydi.

Başakşehir Spor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Sara, yeni yıla ailesi ile birlikte Uludağ'da girdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA