Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Düğün Viyana’da değil İstanbul’da

Genç işadamı Hakan Baş, 2015 yazında aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Bensu Soral'a, Ekim'de Prag'da evlenme teklif etmiş, güzel oyuncu da gözyaşları içinde kabul etmişti. Herkesin birbirine çok yakıştırdığı, mutluluktan ayakları yere basmayan aşıklar, Eylül ayında vuslata ermeye karar verdi; bu tamam. Yalnız bu evlilikle ilgili herkesin doğru bildiği bir yanlış var! Herkes Bensu Soral ile Hakan Baş'ın Avusturya'nın başkenti Viyana'da vuslata ereceğini yazıyor; tamamen yanlış! Çiftin düğünü Avusturya'da değil, ülkemizde olacak.

500 KİŞİ ŞAHİTLİK EDECEK
Geçenlerde bir davette karşılaştığım Hakan Baş, ortalıkta dolaşan bu yanlış haberden rahatsızlık duyduklarını dile getirip doğrusunu da söyledi. Henüz tam tarihi belirlemeseler de; Eylül sonunda Beşiktaş'taki Four Seasons Bosphorus'ta evlenmeye karar vermişler. Baş, bu en mutlu günlerine tam tamına 500 kişinin şahitlik edeceğini söyledi. Umarım çok mutlu olurlar ve bir yastıkta kocarlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA