Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

New York’ta dünyaevine girecek

Türkiye'nin en ünlü caz sanatçılarından Kerem Görsev ile 22 yıl aynı yastığa baş koyduğu eşi Pınar Kapralı, herkesi dumura uğratıp 22 Eylül'de tek celsede boşanmıştı.
Kerem Görsev cephesinden yine herkesi dumura uğratacak bir haberim var! Topu topu dört ay bekar gezen Kerem Bey, haftaya yine evleniyor! Evet, yanlış okumadanız... Ünlü sanatçı, kısa bir süre oyunculuk deneyimi olan, Milano'da yaşayan şef Deniz Kurt ile haftaya New York'taki Türk Konsolosluğu'nda nikah masasına oturacak. 22 yıl evli kaldığı eşi ile boşanma nedenlerini o dönem tek kelimeyle cevaplayıp "Sihir bitti" diyen Kerem Görsev, kısa sürede yeni bir sihre kapılmış anlaşılan.
Ne diyelim; umarım çok mutlu olurlar.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURACAK
Bu arada Kerem Görsev'in New York'ta bir taşla iki kuş vuracağını da öğrendim. Kulaklarımızın pasını silmek için harika albümler yapan Görsev, nikahtan sonra New York'ta, 'After Hurracine NYC' adını verdiği 18'inci albümünün kaydını da yapacakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA