Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eşinden miras kalan başkanlığı bırakıyor

İstanbul Golf Kulübü (İGK) Başkanı olan eşi Mustafa Koç'un vefatının ardından kulübün başkanlığına seçilen Caroline Koç, bir nevi eşinden miras kalan kulüp başkanlığından çekiliyor! Mustafa Bey'in hayalini gerçekleştirmek için Riva MVK sahası projesini hayata geçireceğini ilk bu köşeden öğrendiğiniz Caroline Koç, kulüp üyelerine gönderdiği bir mektupla, yeni dönemde adaylığını koymayacağını açıkladı. Bu arada yanlış anlaşılmasın;
Caroline Hanım'ın yeni dönemde İGK başkanı olmak istememesi, tamamen etik olmayacağını düşünmesi ile ilgili.

ÜYELER TAKDİRLE KARŞILADI
Hatırlarsınız; İstanbul Golf Kulübü 2012'de Maslak'taki sahasını kaybedince kulübün başkanı Mustafa Koç, eşi Caroline Hanım'ın üzerine bir şirket kurup golf sahası yapmak için Riva'da arazi toplamıştı. Ancak 29 milyon dolara satın aldığı konuşulan arazide golf sahasını açmaya ömrü vefa etmemişti.
Caroline Koç, eşinin bu hayalini ikinci ölüm yıl dönümüne yetiştirmek istese de, bürokrasi yüzünden başaramamıştı.
Ancak geçen ay tanıtılan saha inşaatının başlamasına az kaldı. İşte Caroline Hanım'ın yeni dönemde başkanlığa adaylığını koymaması da bu yüzden!
Caroline Hanım, sahanın inşaası ve sonrasında İGK ile düzenlenecek kira mukavelesinin müzakereleri esnasında hem mal sahibi, hem de İGK başkanı olmasının etik olmayacağını düşünmüş.
Caroline Koç'un bu davranışı, kulüp üyeleri tarafından takdirle karşılanmış.

YENİ BAŞKAN BELLİ!
Caroline Koç, İGK üyelerine gönderdiği mektupta başkanlık görevini bırakacak olsa da, eşinin hayali olan Riva sahasını gerçekleştirmek için çalışacağını belirtmiş. İGK üyesi olarak her konuda gönülden destek olmaya devam edeceğinin de altını çizmiş. Bu arada İstanbul Golf Kulübü'nün yeni başkanının kim olacağını da ilk benden öğrenin. İGK kulislerinden öğrendiğime göre yeni başkan, OPET'in sahibi Fikret Öztürk olacakmış. Hayırlı uğurlu olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA