Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Önce Siren Ertan’ın izlerini sildiler!

14 Şubat 2006'da Rotterdam'da evlenen Çarmıklı Yapı'nın patronu Gökhan Çarmıklı ile ünlü modacı Siren Ertan, 13 Ekim 2015'te tek celsede boşanmıştı. Gökhan Bey; boşandıkları gün, yaklaşık 10 yıl birlikte oturdukları Ulus'taki evi, yeni bir ev bulana kadar Siren Hanım'a bırakıp Ulus'ta başka bir daireye taşınmıştı. Siren Hanım'ın; şimdi oturduğu Bebek'teki 245 metrekare büyüklüğünde Boğaz manzaralı evi kiralayıp, içini de A'dan Z'ye yeniletip taşınması yaklaşık 10 ay sürmüştü. Ancak Gökhan Bey, Siren Hanım'ın 10 ay sonra boşalttığı kendi evine geri dönmemişti.
Öğrendim ki Gökhan Bey, tam tamına 27 ay sonra o eve geri taşınmış; hem de sevgilisi Bahar Tangır ile...

TAŞ TAŞ ÜSTÜNDE BIRAKMAMIŞ!
Gökhan Bey'in evine bu kadar geç taşınmasının nedeni, meğer eskiye dair hiçbir hatıranın kalmaması için aylar süren tadilatmış. Gökhan Bey, yaklaşık 10 yıl evli kaldığı Siren Hanım ile oturduğu, içinde asansör bile olan evi baştan ayağa yıktırıp sadece dört duvar bırakmış. Ocak 2016'da flört etmeye başladığını da ilk bu köşeden öğrendiğiniz sevgilisi Bahar Tangır'ın zevkine göre evi baştan ayağa dekore ettiren Gökhan Bey, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle bu evde yaşamaya başlamış.
Siren Ertan'ın bütün izlerinin silindiği evde sevgilisiyle yaşamaya başlayan Gökhan Bey'in mutluluğu da herkesin dilinde...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA