Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çapkın başkanın hızına yetişilmiyor!

Hafta sonu ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi 3-1 gibi farklı bir skorla yenmenin mutluğunu yaşayan BJK Başkanı Fikret Orman'ın aşk hayatındaki hızına yetişebilene aşk olsun! 2012 yazında Bodrum'da, 'Arkadaşımın yeğeni' dediği Bahar Özden ile çapkınlıkta yakalanan ve bu yüzden Sedef Orman ile 21 yıllık evliliği biten Fikret Başkan, boşanmanın ardından başımıza hızlı çapkın kesildi! Karda yürüyüp izini belli etmemeye çalışan, ünlü-ünsüz pek çok güzelle flört eden Fikret Orman'ın son gözdesinin Azeri asıllı Ukraynalı manken Ulviyya Alex olduğunu sanıyorduk. Meğer o aşk, çoktan mazide kalmış! Arayı açmadan yeni bir aşka yelken açan Fikret Başkan'ın gönlünün yeni sultanı, başarılı bir avukat olan Aylin Surkultay...

ÜÇ AY ÖNCE BAŞLAMIŞ
Türkiye'nin isim yapmış başarılı avukatlarından biri olan Aylin Surkultay ile Fikret Başkan'ın aşkı yaklaşık üç ay önce başlamış. 10 yıl önce mimar Mete Misari'den boşanan, bir yıl kadar ünlü işletmeci Emre Ergani ile flört eden Aylin Surkultay ile Fikret Başkan'ın, ilişkilerinin ifşa olmaması için çok çabaladıklarını öğrendim! Görüldüğü üzere benden kaçamadılar tabii... Bu arada bekar insanların bu gizemine de bir türlü aklım ermiyor. Kim bilir; bir bildikleri vardır belki de!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA