Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Fikret Orman, şimdi de Tuğba Coşkun’la yakalandı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın hızına yetişmek imkansız! Orman, Ukraynalı Ula Alex ve Özlem Kaymaz’dan sonra bu kez de Tuğba Coşkun’la görüntülendi

21 yıllık eşi Sedef Zaim'den boşandıktan sonra başımıza hızlı çapkın kesilen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı durdurabilene aşk olsun! Azeri model Ula Alex ve Özlem Kaymaz (kısa süreli olanları saymazsak!) ile flört eden Fikret Başkan, son olarak Mart'ta Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşıkların sık sık Bebek'te sabah yürüyüşüne çıktıklarını duymuş ancak fotoğraflarını çektirmek bir türlü kısmet olmamıştı! Arkadaşım Mehmet Üstündağ, sonunda başardı. İstanbul'da şansları yaver giden aşıklar, Bodrum'daki sabah yürüyüşünde Mehmet'in objektifinden kaçamadı.

DAVET İÇİN GİTTİLER
Fikret Başkan, dün akşam Bodrum Gündoğan'daki oteli Cape Bodrum'da geleneksel Yaza Merhaba partisini verdi. Bodrum'a da o yüzden gitmişler. Fikret Başkan, geçen yılki aynı partiye, Özlem Kaymaz ile ev sahipliği yapmıştı. Bu yılki davette ise yanında Tuğba Coşkun vardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA