Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

4 Mart’ta boşandı yarın evleniyor

Milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile yaşadığı sancılı boşanma süreci sonrası aradığı aşkı Cenk Küpeli'de bulan Demet Şener ile ilgili müjdeli bir haberim var! Şener, yarın ikinci kez gelin oluyor. Evet, yanlış okumadınız... 4 Mart'ta boşanan Şener, hamile olmadığına dair rapor alıp mahkemeye müracaat ederek İddet Müddeti'ni (boşandıktan sonra 300 gün bekleme zorunluluğu) kaldırtmıştı. Yine de izdivaçlarının bu kadar çabuk gerçekleşeceğini sanmıyordum ama yanılmışım! Demet Şener ile Cenk Küpeli, yarın Hotel Les Ottomans'ta bir ömür mutluluğa 'Evet' diyecek.

ÇOK AZ KİŞİ DAVETLİ
Demet Şener'in, İbrahim Kutluay ile 11 yıllık evliliklerinin bitmek üzere olduğunu, tüm Türkiye benim haberim ile öğrenmişti. Bu mutsuz haberin ardından, müjdeli haberi vermek de bana kısmet oldu. Yarın sadece ailelerinin ve çok yakın arkadaşlarının katılacağı bir düğünle nikah masasına oturacak çift, umarım bir ömür mutlu olur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA