Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yazı Türkiye'de geçirmişlerdi

Temmuz'da ailesiyle Türkiye'ye gelen Caroline Stanbury, altına "Gerçekten İstanbul sanki dünyanın başkenti" yazdığı bu aile fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı.



Yine Türk markası giydi
Tasarımları ile pek çok Hollywood ünlüsünü tekellerine alan, son olarak Amerikan dergisi US Weekly'ye de haber olan modacı ikizler Raisa ve Vanessa Sason'un hızlı yükselişi sürüyor. Rita Ora, Isla Fisher ve Katy Perry'nin de radarına giren ikizlerin fanatikleri arasında 2019'un en seksi kadını seçilen Amerikalı model Olivia Culpo da var. Aynı zamanda 2012 Kainat Güzeli de olan Culpo, Los Angeles'da gerçekleşen UNICEF Masquerade Ball etkinliğine, Raisa Vanessa tasarımı elbisesiyle katıldı.



BOŞANDILAR AMA BİRLİKTE GEZİYORLAR
Amazonlar'da nişanlanıp masalsı bir düğünle Akabe'de evlenen VIP Turizm'in patronu Ceylan Pirinçcioğlu ile Zuhal Kırmıç, herkesi şoke edip bu yılın başında boşanmıştı. 12 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren ikili, çoğu boşanan çiftin birbirinin gözünü oymaya çalıştığı günümüzde tam bir medeniyet örneği sergiliyor. Oğulları Fırat'ın mutluluğu için sık sık görüşen ex çift, geçenlerde birlikte bir davete bile gitti. Bravo doğrusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA