Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Büyüyen ailesi için 5 milyon $’a villa aldı

Önceki yıl Barselona'dan Başakşehir'e transfer olan ünlü futbolcu Arda Turan, üç katlı bir villa kiralayıp o dönem sevgilisi olan Aslıhan Doğan'ın da ailesiyle oturduğu Beykoz Çubuklu Vadi'deki ünlüler arasına katılmıştı. Şahan Gökbakar, Türkan Şoray, Engin Altan Düzyatan ve daha pek çok ünlü isimle komşu olan Turan, eşi Aslı Hanım ile evlendikten sonra da bu villada oturmaya devam etmişti. Öğrendim ki, ikinci oğullarını kucaklarına almaya hazırlanan çift, kiracı olarak oturdukları sitede ev sahibi olmuş. Arda Turan, yaklaşık 5 milyon dolara el değiştiren, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekarelik bir villa satın almış.

ASİL ASLAN'A YETİŞECEK
Turan çiftinin villası, sitenin en yüksek yerinde, 2 dönüm bahçe içinde yer alıyor. 5 oda 3 salondan oluşan villanın bahçesinde büyükçe bir yüzme havuzu da var. Çift, villanın dekorasyonu için bir iç mimarla anlaşmış ama koronavirüs nedeniyle çalışmalar durmuş. Ancak Asil Aslan dünyaya gelene kadar yeni yuvalarına geçmeyi planlıyorlarmış. Umarım iyi ve sağlıklı günlerde otururlar. Bu arada en az 3-4 çocuk düşündükleri için sitenin en büyük villalarından birini satın aldıkları da kulağıma geldi. Allah gönüllerine göre verir inşallah.

18 YILLIK GELENEĞE KORONAVIRÜS ENGELİ
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, 1 Nisan 2001'de vefat eden babası Ayhan Şahenk için, her yıl 2 Nisan'da Bebek Camii'nde mevlit okuturdu. Tam 18 senedir devam eden bu gelenek koronavirüs yüzünden bu yıl maalesef sekteye uğradı. Doğuş Grubu çalışanları, Şahenk Ailesi ve dostlarının katıldığı her yıl ikindi namazından önce cami mevlithanları tarafından okunan mevlit bu yıl okutulmayacak. Öğrendim ki, Ferit Bey babası için bu yıl sadece hatim duası okutturacakmış. Ayhan Bey nur içine yatsın…

ONLİNE SANAT İLE YOLA DEVAM
Portakal Ailesi'nin dördüncü kuşak temsilcisi Maya Portakal Bitargil, evden çıkamadığımız bugünlerde de online olarak sizleri sanatla buluşturmaya devam ediyor. Sanatın iyileştirici gücüne her zaman olduğundan daha çok ihtiyacımız olduğunu söyleyen Maya Hanım, shopportakal. com adresinde sanatçıyı ve yapıtını anlattıkları bir platform oluşturduklarını belirtti. Üstelik ShopPortakal'dan yapılacak online alışverişlerden elde edilen gelirin bir kısmı, hastane ve çalışanların ihtiyaçları için İstanbul Tıp Fakültesi Vakfı'na bağışlanacakmış.

DVD arşivi ile zaman geçiriyor
Celal Çapa ve eşi Şebnem Hanım, dostlarının tüm ikazlarına rağmen Uzak Doğu'ya gitmiş ve 9 Mart'ta yurda dönmüşlerdi. Çok sosyal olmasına rağmen, o tarihten bu yana kapı dışarı çıkmayan Celal Bey'in nasıl zaman geçirdiğini merak edip telefon açtım. "Vallahi hiç sıkılmadım; evde harika zaman geçiriyoruz" dedi. En keyif aldığı eğlencesi ise, 4 bin küsur adetlik DVD koleksiyonunu, türlerine göre arşivlemekmiş. Ayrıca "Bu koronavirüs sayesinde Facetime'ı öğrendim; arkadaşlarımla bol bol Facetime'da hasret gideriyorum" diyen Celal Bey, "Evde kalın" demeyi de ihmal etmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA