Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yasak dinlemedi cezayı yedi

Dünyayı cehenneme çeviren Covid-19 salgınının Türkiye'de de görülmesinin ardından vaka sayısının çoğalmasını önlemek için pek çok tedbir ve kısıtlama uygulamaya konmuştu. Tüm lokanta ve restoranların da sadece paket servis yapmalarına izin verilmişti. Ancak bu yasak, ünlülerin kebapçısı olarak bilinen Yeniköy'deki Fiko Ocakbaşı'nın patronu Fikret Aydoğdu'nun bir kulağından girip diğerinden çıkmış anlaşılan! Fiko Ocakbaşı, hiç kapanmamış!

ZEHRA İLE SEVGİLİSİ DE CEZA YEDİ
Geçenlerde, Yeniköy'deki Fiko Ocakbaşı'na polislerin baskın düzenlediğini; mekan sahibine 120 bin TL, içerideki müşterilere de kişi başı 1.000 TL ceza kesildiğine dair duyumlar almış, doğrusu inanmamıştım. Meğer doğruymuş… Hatta polisin baskın yaptığı o akşam kebap keyfi yapanlar arasında Zehra Çilingiroğlu ile sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu da varmış. Ufak çaplı bir araştırmadan sonra, bunun Fiko Ocakbaşı'nın ilk vukuatı olmadığını da öğrendim. Mekana paket servisi için giden arkadaşlarım, her gittiklerinde mekanın hem bahçesinde hem de içinde müşteri olduğunu söyledi. 120 bin TL ceza yiyen mekanın patronunun cesaretine şaşırdım doğrusu! Hadi o para kazanmak için cezayı göze almış diyelim ama ya müşterilere ne demeli? Covid-19'a yakalanmaktan hiç korkmadılar mı acaba?

Gurur tablosu!

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerine kapanan ünlü isimler ya ressam oluyor, ya aşçı! Tabii, Demsa Group'un patronları Cengiz-Demet Sabancı Çetindoğan çiftinin kızı Pırıl Çetindoğan gibi, bu işe daha çocuk yaşta sevdalananlar da var. 7 yaşından bu yana resim yapan, 1998 yılında ilk sergisini açan Pırıl Hanım, pandemi döneminde bu tutkusuna ağırlık verdi. Önceki gün, bu dönemde tamamladığı ilk işinin önünde çektirdiği fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Tablosunun önünde gururla poz veren Pırıl Hanım, ne kadar gururlansa az doğrusu, eline sağlık.

BETERİN BETERİ VAR!

Koronavirüs nedeniyle gönüllerince evlerinden dışarı çıkamayanlar, özellikle 65 yaş üstü ve çocuklar biraz isyanda! Ancak bu önlemler sayesinde bu koronavirüs illetinden en az etkilenen ülkeler arasındayız. Bu arada cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Aslı Gedikoğlu Başar'ın da dediği gibi, beterin beteri var! Aslı Hanım, maalesef iki hafta önce ayak bileğini kırmış. "Çok sıkıldım, çok bunaldım, diyenlere" notuyla alçılı ayağının fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Aslı Hanım'ın da dediği gibi halimize şükredelim. Sağlıklı olalım da, evimizde kalsak da olur.

Pet shop'lara karşı

Tüm kiracıların idollerindeki ev sahibi modeli olan Ezgi Mola, aynı zamanda hayvan sevgisiyle de tanınıyor. Geçenlerde üç köpeği ile Nişantaşı'nda gezintiye çıkan Mola, arkadaşım Ersin Al'ın objektifine yakalanmış. Sanılanın aksine hayvanlarla yaşamanın kendisi için kolay olduğunu söyleyen Mola, pet shop'lara da çok karşı. Hayvan ticaretinin durmasını isteyen oyuncu, "Bu canlarla yaşamak hiç zor değil, imkanım olsa 10 tane daha alır onları da kurtarırdım" demiş; gönlüne sağlık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA