Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yılların etkisini yüzünden sildirdi

Estetik operasyonlar, kadınların tekelinden çıkalı çok oldu. Hatta erkekler, estetikte neredeyse kadınlarla yarışır hale geldi. Özellikle iş ve sanat dünyasından çok sayıda erkek, yılların etkisini yüzlerinden veya vücutlarından silmek için estetiğe başvuruyor. İş dünyasından estetik yaptıran erkeklere bir yenisinin eklendiğini öğrendim.

MNG Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Nazif Günal da gençleşmek için bıçak altına yatmış. 1.6 milyar dolar servetiyle Türkiye'nin en zenginler listesinde 13'üncü sırada yer alan 72 yaşındaki ünlü iş insanı, bir dizi estetik operasyon geçirmiş. Yüzünü gerdiren, burun estetiği yaptıran, göz altı torbalarını aldıran, elmacık kemiklerine yağ enjeksiyonu uygulatan ve en son da saç ektiren Mehmet Nazif Bey, bambaşka biri olup çıkmış. Yakın dostları bile ilk bakışta Mehmet Nazif Bey'i tanımakta zorlanıyormuş. Ancak Mehmet Nazif Bey, yeni halinden çok mutluymuş…

POZİTİF BİR 'YOLCULUK'

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul (MBFWI), bu yıl ilk kez dijital olarak düzenlense de, yine de büyük ilgi görüyor. Defile saati geldiğinde herkes, www.mbfwistanbul.com adresini tıklayıp ekran başına geçiyor. Önceki günün lokomotifi, çekimleri tarihi Galataport İstanbul Paket Postanesi'nde gerçekleştirilen Nedo By Taciroğlu defilesiydi. Bu zorlu süreci bir yolculuk olarak değerlendiren Nedret ve Yasemin Taciroğlu, yeni koleksiyonun temasını 'Yolculuk' olarak belirlemiş. "Kendi romantik dünyamızı, pozitif bir bakış açısıyla yansıtmak istedik" diyen anne-kız, otoritelerden yine tam puan aldı.

Jak Kamhi'ye hüzünlü veda

Tedavi gördüğü Miami'de 95 yaşında hayatını kaybeden iş insanı Jak Kamhi, önceki gün doğup büyüdüğü İstanbul'da toprağa verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ABD'den Türkiye'ye getirilen Kamhi için Şişhane Büyük Hendek Neve Şalom Sinagogu'nda dini tören düzenlendi. Devlet Üstün Hizmet Madalyası sahibi Jak Kamhi'nin cenaze törenine, Covid-19 nedeniyle sınırlı sayıda seveni katılabildi. Türkiye Yahudileri Hahambaşı İsak Haleva'nın "En büyük vasfı; özverili, cesur ve yurtsever oluşuydu" dediği Kamhi, Arnavutköy Musevi Mezarlığı'ndan son yolculuğuna uğurlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA