Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni aşk belgelendi

Ünlü model Tülin Şahin'in mahkemelik olduğu 'sözde eşi' Portekizli iş insanı Pedro de Noronha'nın yine bir Türk sevgili bulduğunu yazmıştım geçen ay. Ancak birlikte Bodrum Loft'ta sosyetenin ağır toplarının olduğu bir doğum günü partisine katılan Noronha'nın sevgilisinin kim olduğunu öğrenememiştim. Sosyete kulislerinde dilden dile dolaşan meçhul sevgili Işık Keçeci çıktı!

Yıllarca evli kaldığı Lübnan asıllı eşi Mustafa Aşur ile Caffe Nero'yu Türkiye'ye getiren ve dört yıl önce hisselerini İngiliz ortaklarına devreden iş insanı Işık Keçeci ile Pedro de Noronha'nın aşkları İstanbul Havalimanı'nda belgelendi. Sadık bir okuyucum, aşıkları havalimanında görünce fotoğrafını çekmiş ve bana gönderdi. Tülin Şahin'in manevi şiddet gördüğünü iddia ettiği ve bu yüzden Haziran'da yollarını ayırdığı Portekizli iş insanının, kendisi gibi iş dünyasından olan Işık Keçeli ile aşkı bakalım ne kadar sürecek!

Covid-19 lüks sitelere dadandı

Koronavirüs illeti ülkemizde maalesef yeniden tırmanışa geçti. İstanbul'daki vaka sayısı Türkiye genelinin yüzde 40'ına ulaşırken, sosyetik isimlerin yaşadığı lüks sitelerin de karantinaya alındığını duyuyorum. Çubuklu Vadi Evleri'nde yaşayan 12 hanede Covid-19 tespit edilince, sitedeki tüm sosyal faaliyetler iptal edilip ortak alanlar kapatılmış. Bu siteye komşu olan, Kenan Doğulu ile Beren Saat'in de yaşadığı Acarkent C ve D mahallelerinde de 15 kişide Covid-19 tespit edilmiş ve o iki mahalle de karantinaya alınmış. Hafta sonu da siteye üç sağlık ekibi gelmiş ve site sakinlerinin hepsine test yapılmış. Gördüğünüz gibi bu virüs, ünlü ünsüz, zengin fakir gözetmiyor, aman dikkat!!!

Altın
hamburgerde damping yapmış!
Nusret Gökçe, Doğuş Grubu'ndan 50 milyon Euro'ya (Bugünkü kurla yaklaşık 472 milyon lira) satın aldığı Park Hayat Maçka Palas ve altındaki restoranını açtı. Sanki diğer şubelerinde fiyatlar makulmüş gibi, herkes buranın pahalılığını diline dolamış durumda! Geçenlerde eşi ile mekana giden bir arkadaşım "Bir aylık kirayı bıraktık" diye espri yapınca soruşturdum. Sebebini öğrenemedim ama gerçekten burası diğer şubelere göre yüzde 15 daha pahalı! Bu arada dana carpaccio'yu 180, dana antrikotu 305 liraya satan Nusret'in, yurt dışındaki zenginlere 300 dolara yedirdiği 'altın hamburger'i burada 500 TL'ye sattığını da öğrendim. Yani Türk müşterilerine pozitif ayrımcılık yapmış!!!

Üç yıllık aşk sona erdi

Eski Türkiye Güzeli Sinem Güven'in 2015'te boşandığı eşi Murat Ersönmez ile eski devlet bakanlarından Güneş Taner'in ex gelini Merve Koyunsağan, yaklaşık üç yıldır flört ediyordu. Aşklarını ilk bu köşeden öğrendiğiniz çiftle ilgili bu kez tatsız bir haberim var! Şimdiye kadar birçok kez ayrılıp barışan çift, geçen yıl aynı evde yaşamaya başladığı için, benim gibi herkes artık izdivaç haberi bekliyordu. Ancak Kamil Taner'den olan iki kızı ile sevgilisinin evine taşınan Merve Hanım ile Murat Bey köprüleri yine atmış. Üstelik bu kez, tekrar bir araya gelmelerinin mümkün olmadığı konuşuluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA