Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

15 karatlık tektaş baktı

Cem Yılmaz tarafından ihanete uğrayan ve teselliyi Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili'de bulan Defne Samyeli ile ilgili herkesin kafasını karıştıracak bir haberim var! Samyeli, geçen hafta Nişantaşı'ndaki ünlü bir mücevherciden eskilerin tabiriyle 'kaldırım taşı' büyüklüğünde, 15 karatlık bir tektaş yüzük bakmış! Baktığı yüzüğün değeri, tam tamına 400 bin dolar!

Televizyonculukla başlayan kariyerine şarkıcılıkla devam eden Defne Samyeli, o meşhur şarkıda olduğu gibi tektaşını kendi almak istiyor da olabilir, bilmiyorum ama 400 bin dolar çok ciddi bir para. Diğer yandan aklıma, Defne Samyeli'nin evlilik hazırlığında olabileceği geldi. Evlilik konusunda ani kararlar verebilen Serdar Bilgili, acaba Defne Hanım'a "Tektaş bakmaya başla" mı dedi? Çifte yakın bir arkadaşım, ilişkilerinin gelip geçici olmadığını söylemişti, bunu da düşününce evlilik ihtimali bana daha yakın geldi. Tektaşın akıbetini yakında öğreniriz...

Sergilemeden yarısını sattı

Ünlü modacımız Ferruh Karakaşlı'nın da pandemi ressamlarından biri sanmıştım ama meğer çok yanılmışım. Resme 90'lı yıllarda başlayan Karakaşlı, hep modacı kimliğiyle öne çıktığı için kendisinin ressam yönünden bihabermişiz meğer. 19 Kasım'da Teşvikiye Galeri Next'te açacağı 'Hayalden Gerçeğe' adlı sergisindeki 50 eserden neredeyse yarısı sergiye çıkmadan satılmış bile. Ciddi bir koleksiyoner olan iş insanı Erol Özmandıracı da, Karakaşlı'nın bir eserini koleksiyonuna dahil etti. Yaptıklarını görünce; daha önce Milano ve Viyana'ya defile için giden Ferruh Bey'in, artık sergileri için de gideceğine şüphem yok.

SOSYETENİN
DİLİNDE
Kuruçeşme'nin meşhur pastanesi Dolce'nin yerine, bu sezon Goose adında yeni bir mekan açıldı. Henüz gidip göremedim ama görenler anlata anlata bitiremiyor. Tavanındaki Sedef Gali imzalı göz alıcı sanat eseri, avlusu, yenilikçi ve mevsimsel tatlarla harmanlanmış lezzetli atıştırmalıkları, kokteylleri ve ambiyansı sosyetenin dilinde. Çok merak ettim doğrusu, en kısa zamanda gidip test edeceğim, bakalım anlattıkları kadar var mı?

COVİD'İ
YENDİ SAHAYA ÇIKTI
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, tahminen 9 Ekim'deki 90. doğum günü için düzenlenen organizasyonda Covid-19'a yakalanmıştı. 24 Ekim'de hastaneden taburcu olup evinde dinlenen Rahmi Bey, çok şükür Covid-19 illetinden tamamen kurtulmuş. Hatta hafta sonu Bodrum'daki golf sahasındaydı yani golf oynayacak kadar iyileşmiş. Bu yıl 8'incisi düzenlenen Otokar Golf Turnuvası'nda o pütürlü topun peşinden koşan Rahmi Bey'e hem büyük geçmiş olsun, hem de helal olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA