Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kürek mahkumu oldu!


Boğaz'ın görkemli manzarası eşliğinde kürek çekmek, pandemi döneminde iyice popüler oldu! İki yıl aradan sonra Ağustos'ta 'Hayat' adını verdiği 23'üncü albümünü sevenleriyle buluşturan ünlü sanatçı Sibel Can da bu trendin rüzgarına kapılanlardan. Hoş, Can'dan önce bu trendin takipçisi kankası Banu Yentür olmuştu.

Görünen o ki, bir süredir Boğaz'da küreklere asılan Yentür, bu keyfi kankasına da aşılamış. Hafta sonu İstanbul Boğazı'nın uçsuz bucaksız maviliğinde, büyüleyici manzara eşliğinde hocasıyla kürek çeken Sibel Can'a, Sulhi Aksüt'ten olan oğlu Emir Aksüt de eşlik etti. Bu arada bakalım Banu Hanım, aynı zamanda ortağı olan diğer kankası Caroline Koç'u kürekçi yapabilecek mi?

DÜŞMAN ÇATLATTILAR!

Formula 1'in dokuz yıl sonra Türkiye'ye döneceği haberi yarış tutkunlarında büyük heyecan yaratmıştı. 30 TL'den başlayan bilet fiyatları ile en uygun fiyatlı Formula 1 yarışı olma unvanını kazanacak olan İstanbul ayağının, maalesef Covid-19 yüzünden son anda seyircisiz yapılmasına karar verilmişti. Ancak önceki gün İstanbul Park'ta düzenlenen ve Lewis Hamilton'un kazandığı yarışı yerinde izleyebilen şanslılar da vardı. Dünyada 1 milyar kişi televizyonları başında mest olurken, Selma Çilek Çifti, Bünyamin Aydın, Fethi Kamışlı gibi ünlü isimler, bu heyecan fırtınasına canlı olarak şahitlik edip düşman çatlattı.

Sportmen aşıklar

Mart'tan bu yana flört eden ve herkesin ilişkilerinin mutlu sonla biteceğine inandığı Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ'ın en büyük ortak özellikleri, spor tutkunu olmaları. Birlikte en çok spor yapmaktan hoşlanan; at binen, motokros, kite surf ve snowboard yapan aşıklar, şimdi de tenise merak sardı. Aşıklar, geçen pazar gününü de tenis oynayarak geçirdi. Aslışah Alkoçlar, sevgilisi Kaan Demirağ ile kortta çekilmiş fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Spora olan tutkuları gibi birbirlerine olan tutkuları daim olur inşallah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA