Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ailece tatil yapıyorlar!

Bu kez boşanacaklarına kesin gözüyle bakılan Raif-Esra Dinçkök ile ilgili herkesi çok şaşırtacak güzel bir haberim var! Neredeyse bir yıldır ayrı yaşayan çift, oğulları Ali Raif ve Aslan Eser ile birlikte maaile Kapadokya tatiline çıktı. Evet, yanlış okumadınız… Hatta boşandıklarına dair dedikoduların dillendirildiği çift, önceki gün çocuklarıyla birlikte Argos'un restoranında öğle yemeğindeydi.

Aylar sonra ilk kez yan yana görülen çift, benim gibi herkesin kafasını karıştırdı tabii. Çünkü Esra Hanım'ın bu kez boşanmaya kesin kararlı olduğu; eşinin gönlünü tekrar kazanabilmek için çok uğraşan Raif Bey'in şimdiye kadarki çabalarının sonuçsuz kaldığı konuşuluyordu. Kim bilir; belki de uslanmaz çapkın Raif Bey, 10 yıl önceki gibi yine bir yolunu bulup eşini boşanma kararından vazgeçirdi. Ya da, ara tatile giren çocukları için küslüğe ara verdiler. Umarım 17 yıllık yuvalarını kurtarmayı başarmışlardır.

KARDEŞLERİN
AŞK TATİLİ
Dilasima Group'un varislerinden Dila Tarkan'ın Şubat ayından bu yana Dağhan Doğruer ile mutlu bir ilişkisi var. Oğulcan Engin'den ayrıldıktan sonra gönül kapısını herkese kapatan kardeşi Sima Tarkan da bir yıllık aşk orucunu önceki ay Mark Başoğlu ile bozmuştu. Çok mutlu oldukları konuşulan kardeşler, sevgilileriyle Kapodakya'ya tatile gitti. Dört gün boyunca Kapadokya'nın altını üstüne getiren aşıklar, Kapadokya'nın en popüler aktivitelerinden biri olan balon turunu yapmayı da ihmal etmediler. Dila Tarkan, sevgilileriyle çektirdikleri bu mutluluk karesini, "Hepimiz yukarıdayız" notuyla paylaştı.

20 KASIM'DA
NİKAH VAR
Türk pop müziğine damgasını vuran 'Sözlerin Kraliçesi' merhum Fikret Şeneş'in torunu Alp Çapa'nın da başının bağlandığını yazmıştım. Merhum Ahmet Çapa ile Şermin Çapa'nın oğulları Alp, uzun süredir flört ettiği Gülfem Kamış ile 29 Ekim'de nişanlanmıştı. Arayı açmadan evlenmeye karar veren çift nikah tarihini de belirledi. Çift, 20 Kasım'da, Alp Çapa'nın Gümüşsuyu'ndaki evinde aile arasında gerçekleşecek nikah töreni ile vuslata erecek. Yaza düğün daveti vermeyi planlayan çift, umarım bir yastıkta kocar.

İKİNCİ KUPASINI ALDI

Geçen yıl golf oynamaya başlayan eski tenisçi, taze golfçü Ayfer Toprak, kupalara doymuyor! Ağustos ayında hocalarının ısrarı ile ilk turnuvasına katılan Toprak, birincilik kupasını kaldırmayı başarmıştı. Ayfer Hanım, Bodrum'da düzenlenen 8. Otokar Golf Turnuvası'nda da ikincilik kupasının sahibi oldu. Covid-19 illetinden korunmak için pandemi dönemini Bodrum'daki evinde geçiren Toprak, sadece golf oynayarak sosyalleştiğini söylüyordu. Görünen o ki, pandemi Ayfer Toprak'a yaramış! Bu arada tenis oynadığı dönemde Hülya Avşar'ın en büyük rakiplerinden olan Ayfer Hanım'ın teniste de 17 kupası var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA