Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanmadan sevgili buldu!

Yedi yıllık eşi, kızının annesi Reyhan Baylan Sadıkoğlu ile çekişmeli boşanma süreci devam eden ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu'nun oğlu Kemal Sadıkoğlu, yeni bir aşka yelken açtı! Daha boşanmadan yasak aşk yaşamaya başladığı kişi de tanıdık bir isim: Zeynep Dereli...

Oyuncu Pelin Batu'nun kardeşi Arda Batu'dan bu yılın başında boşanan Zeynep Dereli ile Kemal Sadıkoğlu, ne zaman flört etmeye başladı bilmiyorum ama aynı evde yaşadıklarını öğrendim! Bu arada boşanmak isteyen eşini ve kızını oturdukları evden tahliye ettiren Kemal Bey'in, Dereli ve kızları ile birlikte yaşamak için satılık köşk baktığı konuşuluyor! Kendisine açılmış icra davalarında "Benim hiçbir malım ve yeterli gelirim yok" diyen Kemal Bey, nasıl oluyor da köşk almaya kalkıyor anlamadım doğrusu! Yasak aşkı yüzünden eşi ve kızını çok mağdur etmez umarım.

MERCAN HASADA
ERKEN BAŞLADI!
Emre Kütük, üç yıl önce 'Ayvalık'ın zeytinyağı prensesi' olarak da anılan Ece Kamçılı ile dillere destan bir törenle evlenmişti. Çift, geçen yılın sonunda da mutlu evliliklerini kızları Mercan ile süslemişti. Zeytinyağı markası Dino Ayvalık'ın sahibi olan Ece Hanım, eşi Emre Bey ve kızları Mercan ile birlikte Balıkesir'deki zeytinliklerine zeytin hasadına gitti. Ece Hanım, kızıyla çekilen bu kareyi, "Mercan'la hasat zamanı" notuyla Instagram'dan paylaştı. Görünen o ki; Ece Hanım, veliahdına şimdiden zeytinciliği öğretmeye başlamış.

ÇOK SEVDİLER

Tarihi, sanatı ve kültürüyle bize bırakılan bir miras, mucizevi bir bölge olan Kapadokya, yerli turist adına altın çağını yaşıyor! Covid-19 yüzünden yurt dışına gidemeyen İstanbul'un elitleri, son iki haftadır resmen Kapadokya'ya çıkarma yapmış durumda! Çocuklarının okulu ara tatile giren Aslı Şen, Eda Kosif ve İpek Varol da, Kapadokya'nın yolunu tutanlardan. "Çocukların okulu tatil olunca, açık hava, doğal ortam dedik ve kendimizi Kapadokya'da bulduk." diyen arkadaş grubu, Kapadokya'da çok keyifli bir tatil geçiriyor.

Yazlıklarında kışı geçirecekler

Her yıl Eylül ortasından itibaren sessizliğe bürünen Ege ve güney sahillerimiz, bu yıl koronavirüs yüzünden boşalmadı. Özellikle Bodrum, koronavirüsten kaçmak için en rağbet gören yerlerden biri. Selma Türkeş, Ali Poyrazoğlu, Asuman-Hüsnü Güreli, Ayfer Toprak, İstanbul'da pik yapan koronavirüs vakası nedeniyle Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşamaya devam ediyor. Vaka sayıları makul seviyelere inmediği sürece de İstanbul'a dönmek gibi bir niyetleri olmadığını duydum. İnsanların düzenini bile değiştirten bu illetten bakalım ne zaman kurtulacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA