Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Evliliklerini kurtardılar

Ardı ardına gelen mutsuz evlilik ve boşanma haberleri maalesef hız kesmeden devam ediyor! Kara bulutlar bu kez, 30 Ekim'de vefat eden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Hasan Yılmaz ile gelinleri Ceylin Yılmaz'ın evliliğinin üzerine musallat olmuştu. 2013 yılında evlenen, Eylül 2016 kızları Berna Ceylin'i, geçen yıl da oğulları Mesut Kaan'ı kucaklarına alan çiftin yazdan bu yana evliliklerinde bir kriz vardı. Sosyete kulislerinde Top10'daki bir numaralı dedikodu bu çatırdayan evlilikti.

Mesut Bey'in rahatsızlığı nedeniyle, kulaktan kulağa fısıldanan bu dedikoduyu doğrusu yazmaya gönlüm el vermemişti. Ancak müjdeli haberi alınca, sizinle paylaşmak istedim. Yılmaz çifti, aralarındaki sorunu çözmeyi başarıp evliliklerindeki krizi atlatmışlar. Umarım bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazlar.

İkinci bebek heyecanı

Ekim 2014'te altı aylıkken dünyaya gelen Kaan-Nazlı Sert çiftinin oğulları Ünsal'a kardeş geliyor. Evet; iş insanı Kaan Sert'in gözlerini koluna dövme yaptıracak kadar çok sevdiği eşi Nazlı Hanım, ikinci bebeğine hamile. Haziran 2013'te Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle evlenen ve ikinci kez anne-baba olmak isteyen çiftin bu kez gönüllerinden bir kız geçtiğini duydum; umarım Allah gönüllerine göre verir. Nazlı Hanım, 4.5 aylık hamileyken karnındaki ikizlerden kız olanı kaybetmiş, 1.5 ay sonra da oğlu Ünsal'ı dünyaya getirmişti.

SERGİSİ ÇOK BEĞENİLDİ

Modacı kimliğiyle öne çıktığı için ressam yönünden bihaber olduğumuz ünlü modacı Ferruh Karakaşlı, 'Hayalden Gerçeğe' isimli kişisel sergisini sanatseverlerle buluşturdu. Resim yapmaya 90'lı yıllarda başlayan Ferruh Karakaşlı'nın geri planda kalan hobisinde de ne kadar başarılı olduğu bu sergiyle gün yüzüne çıktı. Karakaşlı'nın Teşvikiye Galeri Next'te sergilediği, sanatseverler ve eleştirmenlerden tam not alan 54 eserinin neredeyse yarısı sergiye çıkmadan satılmıştı. Ferruh Bey'in eserlerini merak ediyorsanız, sergi yarın sona eriyor, bilginize…

CAN
HAS'TAN KÖTÜ HABER!
SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca'nın, "Sevdiklerimiz için tedbirlere uyalım" diye diye ağzında tüy bitti ama maalesef açıklanan hasta sayısı önceki gün altı bini geçti! Kadir Has'ın manevi oğlu, Kadir Has Vakfı Başkan Vekili ve Kadir Has Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Can Has'ın da bu illet virüsün pençesine düştüğünü öğrendim. Virüsün belirtileri ortaya çıkınca hastaneye gidip test yaptıran 66 yaşındaki Can Has'ın Covid-19 testi pozitif çıkmış. Tedavisi evde devam eden Can Bey'e ve bu illetle boğuşan tüm hastalara acil şifalar dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA