Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Hepimiz aşı olalım’


Çin'de üretilen koronavirüs aşısına acil kullanım onayı verildi ve dün aşılanmaya başladık. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki akşam canlı yayında ilk aşıyı olarak aşı kampanyasına start verdi. Bakan, aşı yaptırırken sosyetenin en ünlü isimlerinden Arzu Sabancı sosyal medyada, "Bir an önce sırayla hepimiz aşı olalım" diye bir paylaşım yaptı. İlk andan itibaren aşı kampanyasına destek veren Arzu Hanım'ın bu paylaşımı çok anlamlıydı.

Bu paylaşımıyla, aşı karşıtlarına mesaj gönderen Arzu Hanım'ın duyarlılığına bravo doğrusu. Bu arada hepimiz aynı duyarlılığı göstermeliyiz. Önceliği sağlık kahramanlarında olan Corona- Vac aşısını hepimiz yaptırmalıyız. Bu illetten kurtulmamın tek yolu aşı, kesinlikle bunu unutmayalım.

Türk markasından vazgeçmiyor

Müzik dünyasının starı Madonna, Ece Şirin'in yarattığı Türk markası Bee Goddes'in sanki gönüllü mankenliğini yapıyor! Malawi'deki çocuklar için açtığı okul seyahatinde görüntülenen Madonna, tüm seyahati boyunca yine tutkunu olduğu Bee Goddess mücevherleriyle arzı endam eylemiş. Daha önce markanın Eye Light başta olmak üzere tılsımlı sembollerle tasarlanan birçok mücevherini takan Madonna, bu kez markanın Sirius Star koleksiyonundan bir kolyeyi tercih etmiş. Bu arada Cate Blanchett, Kate Winslet, Beyonce, Rita Ora gibi dünya starları da Bee Goddes'in tutkunları arasında olduğunu belirteyim.

Şen'in torunu avukat oldu

Fenerbahçe'nin efsane başkanı, başarılı iş insanı Ali Şen'in kızı Suzan Şen'den olan en büyük torunu Melisa Keçeli avukat oldu. 2003 yılında boşanan Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli ile Suzan Şen, kızları Melisa'yı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Suzan Hanım, kızının bu mutlu gününden kareleri, "Prensesim Melisam doğduğun günden bugüne kadar her zaman başarılarınla gurur duydum, Seni çok seviyorum kızım Avukat Melisa Keçeli" notuyla Instagram hesabından paylaştı. Çiçeği burunda avukat Melisa'nın yolu açık olsun.

Pistler açıldı

Kayak tutkunlarına müjde! Türkiye'deki tüm kayak merkezlerinde yasaklar kaldırıldı ve pandemi şartlarına uymak kaydıyla kayak tesislerinde konaklayan misafirlere pistler açıldı. İki haftadır kayak tatillerini hafta içine çeken kayak tutkunları, hafta içi gidip kayaklarını yapıp hafta sonu da otelde dinleniyorlardı. Bu hafta sonu itibariyle sokağa çıkma yasağında da 'beyaz cennet'in keyfine varabilecekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA