Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bodrum’da form tuttular

Aynı zamanda yakın dost da olan ünlü oyuncular Kıvanç Tatltuğ ile Çağatay Ulusoy, pek çok sanatçı ve sosyetik isimin de yaptığı gibi pandemi dönemini Bodrum'da geçirmeyi tercih etti. Yakın zamanda farklı projelerle kamera önünü geçmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy'un, Bodrum'da bir taşla iki kuş vurduğunu öğrendim.

Eylül ayında katıldığı bir düğünde, film projesi için aldığı kilolu haliyle ortaya çıkan Ulusoy, bu kilolarından kurtulmak için yılbaşı ertesi Hollywood yıldızlarının yanı sıra iş dünyasından önemli isimlerin de uğrak yeri olan The Life Co.'da kampa girmiş. Eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile Yalıkavak'daki evlerinde kalan Tatlıtuğ ise, her sabah günlük yemek paketini almak için merkeze gitmiş, arkadaşı Çağatay Ulusoy ile sohbet edip, zaman geçirip evine dönmüş. Yakışıklı oyuncular, bu unvanlarını kaybetmemek için ellerinden geleni yapıyor, bravo…

Nişanlılar dağa çıktı

8 Ocak'ta aile arasında geçekleşen bir törenle evlilik yolunda ilk adımı atan Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ, kayak sezonunu açtı. Türkiye'deki tüm kayak merkezlerinde yasaklar kaldırılıp, pandemi şartlarına uymak kaydıyla kayak tesislerinde konaklayan misafirlere hafta sonu da pistler açılınca, çiçeği burnunda nişanlılar, Aslışah Hanım'ın babası Ender Alkoçlar'ın Uludağ'daki otelinin yolunu tuttu. Uludağ'da Aslışah Hanım kayak, Kaan Bey ise snowboard yapmayı tercih ederken; Aslışah Hanım, karda çektirdiği karelerini, "Kış en sevdiğim mevsim" notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Aşı yaptırıp çağrıda bulundu

CoronaVac aşısına acil kullanım onayı verildi ve sağlık çalışanlarıyla aşılanma başladı. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın da, koronavirüs salgınından korunmak için aşı yaptıranlar arasına katıldı. Kamu-özel işbirliği (PPPPublic Private Partnership) modeliyle Isparta, Eskişehir ve Tekirdağ Şehir Hastaneleri'nin yapımı, Akfen İnşaat tarafından tamamlandığı için Hamdi Bey de, sağlık personeli sayılmış ve aşılanmış. Bodrum'da yaşadığı ve orada hastanesi olmadığı için en yakın hastaneye yönlendirildiğini söyleyen Hamdi Bey, sağlıklı ve Covid-19'suz yıllar dilerken herkesi aşı olmaya davet etti.

Sanat için buluştular

Pilevneli Gallery Dolapdere, pandemiye rağmen Belçikalı sanatçı ve yazar Jan Fabre'nin, 'Saflık Dizlerinin Üstünde' adlı ilk kişisel sergisini sanatseverlerle buluşturdu. Pilevneli'nin kurucusu Murat Pilevneli ve Jan Fabre'nin ev sahipliğinde gerçekleşen bir davetle görücüye çıkan serginin açılışına, Belçika İstanbul Başkonsolosu Serge Dickschen, Barbara Pensoy, merhum Ali Dinçkök'ten olan kızı Aleyna Dinçkök, Nil ve Burak Uyguner gibi isimler katıldı. Sergi, 20 Şubat'a kadar ziyaret edilebilir; bilginize…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA