Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Gençler için yeni bir özgürlük alanı

Gençlerin tutkularına yapılan yatırımlar giderek artıyor.
Dünyada bir stadyum içinde inşa edilmiş ilk müzik stüdyosu olan Vodafone FreeZone Stüdyo ile gençlere yeni bir özgürlük alanı açıldı. Vodafone Türkiye ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), ülkemizde müzik üretimini teşvik edecek önemli bir projeyi hayata geçirdi.
Beşiktaş Vodafone Park'ta yer alan FreeZone Stüdyo, sanatçıların özel performanslarına evsahipliği yapacak. Dijital ortamda gençler için öğretici ve yönlendirici içerikler oluşturularak koçluk da sağlanacak. Yerli müzik üretimine destek sağlayacak olan bu işbirliğinin bir güzel yanı da; farklı müzik türlerine destek verilerek çeşitlilik sağlanması... Gençler; burada profesyonel müzik ekipmanlarıyla bir tonmaister'dan teknik destek alarak kayıt yapabiliyor, single hazırlayabiliyor.
Diğer yandan 81 ildeki 23 milyon müziksever, stüdyodaki performans ve konserleri dijital ortamda izleyebiliyor. Stüdyodaki İKSV Serisi etkinlikleri, İstanbul Caz Festivali programı ile bağlantılı olarak gerçekleştirilecek.
Stüdyo tüm gençlere açık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA