Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Eski sevgiliyi unutma rehberi

Kadın-erkek fark etmez, milyarlarca insana dert olduğu halde, dünyanın en güzel hissi olarak bilinen aşk, başı tatlı ama sonu acı biten bir sivri bibere benzer. Yine de bir çekiciliği vardır. Adeta bir düelloya davettir. Her şeyi göze alarak bu düelloyu kabul edersiniz ve dünyadaki 10 ilişkiden sekizinde olduğu gibi sonu acıyla biter. Paniklersiniz, haykırırsınız, ne yapacağınızı bilemezsiniz, içinizden imdat diye bağırırsınız ama kabul etmelisiniz ki ayrılık acısının ilacı da sizde saklıdır. 'Eski Sevgiliyi Unutma Rehberi'nde, size sadece ilacınızın yerini söyleyeceğiz.

1 'Arkadaş kalalım' oyununa gelmeyin. Onu her gördüğünüzde, her konuştuğunuzda, arkadaş gibi hissetmeyeceğinizi bal gibi biliyoruz. Birlikte geçirdiğiniz her saat, içinizdeki acının derecesi artacak ve o sivri biber zamanla Meksika'nın bereketli topraklarında yetişen Trinidad Moruga Akrebi biberine dönüşecek.

2 Tırmanma, atlama, uçaktan atlama, dalma, yamaç paraşütü gibi ekstrem sporlara başlayın. Can derdine düşünce, ayrılık acısı aklınıza dahi gelmeyecektir.

3 Ona ait ne varsa ikinci el eşya sitelerinde satın. Atın demiyorum, çünkü ağlamaktan üzerine sümküreceğiniz onlarca mendilin, peçetenin parasını cebinizden ödeyip de size daha fazla zarar vermesine izin vermeyin.

4 Kara propaganda yapın. Onunla birlikte izlediğiniz filmleri olur olmaz her ortamda yerden yere vurun. Eğer insanları nefret ettirmeyi başarabilirseniz, zamanla siz de bu filmlerden nefret edeceksinizdir. Onunla birlikte dinlediğiniz şarkılar yerine, amatör arabesk rap dinleyin. Acı neymiş görecek ve bu sevdadan vazgeçeceksiniz.

5 Güçlü olun ve dimdik ayakta durun! Bunun için bir vücut geliştirme salonuna yazılabilir siniz. Yapılan son araştırmalara göre, kaslı bir vücut için altı ay düzenli vücut geliştirme antrenmanı yapmak yeterli. Özellikle Close Grip Reverse Lat Pulldown hareketini ayakta yapmanın, sırt kaslarını daha hızlı geliştirdiği, her geçen gün dile getiriliyor.

6 Doğadan esinlenin: Kış uykusuna yatın! Eğer sonbahar aylarında ayrılmışsanız ve yukarıdaki hiçbir tüyo işe yaramadıysa, düşünebileceğiniz bir yöntem. beş-altı ay yeterli olacaktır.

7 En garanti yöntemi en sona bıraktık. Çünkü yukarıdakilerden pek bir nane olmayacağını biliyoruz. Bu yüzden fazla uzatmıyor ve sadede geliyoruz. Çivi çiviyi söker deyin ve yeni sevgili yapın. Ayrılığınızın ilk günlerinde, eski sevgilinizden başka tüm kadınlar/erkekler size çirkin gelecek. Bu bir illüzyon, gözlerinizi açın! Onların birçoğu güzel/yakışıklı ve birçok kişiyi peşlerinden koşturuyorlar. Siz de peşlerine takılın ve yeni acılara yelken açın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA