Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

1 film bir dizi

'MR. ROBOT'
Geçtiğimiz ay ikinci sezonunu tamamlayan 'Mr. Robot', sürükleyici hikayesiyle bir Amerikan gerilim-dram dizisi. Dizinin başrolündeki 'Elliot', gündüzleri bir siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken, geceleri hacker'lık yapan bir siber korsandır. Amaçları, 'f-society' adını verdikleri hack grubuyla beraber, 'Dark Army' denilen hacker birliği ile iletişime geçmek ve dünyanın en büyük şirketine zarar vererek, Amerikan halkını özgür kılmak diyebiliriz. Daha çok detaylarla beraber bizlere bir şeyler anlatmak isteyen dizi, birey ve toplum arasındaki ilişkileri çarpıcı bir şekilde anlatırken, içinde yaşadığımız toplumu da hunharca eleştiriyor. İzlerken kendinizi tokatlayabileceğiniz dizinin üçüncü sezonu ise Temmuz 2017'de yayınlanacak.

'ZOOTOPIA'
Son yıllarda kısır bir döngüye giren Walt Disney, yeni animasyon filmi 'Zootopia' ile farklı bir boyuta taşınıyor. Yıllarca animasyon filmleriyle sinema tarihine katkıda bulunan ve kurucusunun da fare fobisi olduğu halde, maskotunu fare yaptığı Walt Disney, günümüze kadar ortaya oldukça sıcak hikayeler çıkardı. 'Zootopia', medenileşmiş, teknoloji kullanabilen ve uyum içinde yaşayan hayvanların yaşadığı şehirde geçen polisiye bir öyküyü konu alıyor. Hikayesi, animasyonu, mizahı ve ırkçılık temalarıyla oldukça ilgi çekmesinin yanında, sıra dışı çekim teknikleriyle de dikkat çeken 'Zootopia', animasyon sevenler için kaçırılmayacak bir film.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA