Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

3. Sayfa Parodisi

Merhabalar kantin okurları, bu hafta da ülkemizin bir köşesinden, keşke olmasa dediğimiz bir haberle karşınızdayız. Üniversite öğrencileri ve aynı zamanda ev arkadaşları olan İlayda ve Begüm'ün ilginç hikayelerini yazıyoruz. İşte detaylar:

İlayda ve Begüm, üniversitede tanıştılar ve ikinci sınıfa geldiklerinde yurttan ayrılıp birlikte eve çıkmaya karar verdiler. Başta her şey çok güzel gidiyordu. Her gece Türk kahvesi yapılıp fallar bakılıyor, korku filmleri izlenip aynı odada uyunuyordu. Pazartesileri diyete başlayacakları için pazar günleri pizza bile yediler. Ancak sevgili okurlar, hiçbir zaman, her şey sonsuza kadar mükemmel gitmez. Bunu onlar da biliyordu ancak kabullenememişlerdi. Farkında değillermiş gibi davranıp birlikte çıkardıkları ders notlarını kimseye vermiyorlardı.

İkili arasındaki bu saf dostluk ilişkisi bir gün sekteye uğradı. İlayda eve heyecanlı bir şekilde gelerek Begüm'e anlatacağı şeyler olduğunu söyledi. Hoşlandığı erkek, ondan numarasını istemişti. İlayda sanki ona karşı bir şey hissetmiyor gibi yapıyordu. Hoşlandığı erkek -Mert- ondan numarasını almadan önce Snapchat'ten takip etmiş, Instagram'da dm'den yürümüştü.

İlayda ilk buluşmalarından sonra her genç kızımız gibi, Begüm ile Mert'i tanıştırmaya karar verdi. Begüm'ün
düşünceleri çok önemliydi. İlk üçlü buluşmada Begüm, Mert'e onay vermiş ve onunla iyi anlaşmıştı. Ancak işler daha da ilerledi ve bir akşam Begüm, hiç olmayacak bir şey yaptı. İlayda, pazar akşamı pizzasını yerken onun fotoğrafını çekip Mert'e attı. Güldüler, eğlendiler. Ancak sonrasında Mert, İlayda ile daha fazla görüşmek istemediğini söyledi. İlayda da olayı araştırdıktan sonra gerçekleri anladı. İlayda artık Mert'in gözünde bir pizza canavarıydı. İşte olayın kahramanları İlayda, Begüm ve Mert'in açıklamaları:

İlayda:
''O Begüm var ya ! Ya anlamıyorum bazen insanları. Neden böyle bir ihanette bulundu aklım almıyor. Ben herkesten çok onu yakın görmüşüm kendime. Bu yaptığı ayıp ama ya. Sen o kadar imaj çalışması algı yönetimi operasyonları yap, hoşlandığın adam ne olduğunu bile anlamadan karşında ezilip büzülmeye başlasın, her şey mükemmel gitsin. Sonra ne olsun? En yakın arkadaşın bütün bu projeyi tek bir hamlede çöpe atsın. Ama o görür. Ben biliyorum ona yapacağımı! Ayırıyorum evleri."

Begüm:
''Öff! Abartıyo ya... Ne olacak yani şimdi, komik bir fotoğraftı alt tarafı. Mert de komik çocuk, paylaştım güldük eğlendik. Tek fotoğraflık bir şeydi. Ney? Ha kıskançlıktan değil miymiş? Ne bileyim ben , beni her gördüğünde evin ortasında çığlık atıp duruyordu anlamadım ki neye kızdığını bir haftadır.''

Mert:
''İlayda başlarda çok havalıydı. Çok ulaşılmaz görünüyordu. Yani Allah aşkına şuna bir bakın (İlayda'nın Instagram hesabını gösteriyor). Bu kız bana bakar mı ya, derken Begüm sayesinde gerçekleri öğrendim. Her şey çok daha farklıymış. Pembe-gri pijamalı bir abur cubur canavarıyla çıkıyormuşum. Bakın bakın. Şu pizzayı ısırırken yandan patates kızartmalarını kesmesine bakın. Yarın bir gün beni de yer bu. Bu arada Begüm de
çok kafa kız he. Ahahaha!'' Bu üçgende bundan sonra neler yaşanır, bu durum daha ne krizlere yol açar bizler bilemiyoruz. Ancak kızlar, bu durum hepinize birer ders olsun. Asla ama asla, en yakın arkadaşınızın ev halini kimselerle paylaşmayın. Bu sizlerin kutsal sırlarınız.
İyi haftalar sevgili okurlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA