Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Bir film bir dizi

'Spartacus'
Bu kez yeni ve güncel dizilerimizden sıyrılıp sizi çok da eski olmayan geçmişe davet ediyorum. 'Spartacus' gerek oyunculukları gerekse senaryosuyla gönüllerimizde taht kurmayı başarmıştı. Özellikle ilk sezonu Andy Whitfield ile beraber bambaşkaydı. Daha sonra hayatını kaybeden oyuncu yerini Liam McIntyre'a bıraktı. Sırf bu yüzden birinci sezonda diziyi bırakıp izlemeye devam etmeyenler oldu. İzleyicisiyle böyle bir bağ kurmayı başarmış bir dizidir aynı zamanda. Dizi Spartacus lakaplı kölenin isyanını anlatıyor. Tarihi olaylara ev sahipliği yapan dizinin içerisinde tabii ki de dizi olmasının da getirdiği gerçek olmayan uyarlamalar da mevcut. Hayır bu Roma'yı yansıtmıyor bu ne biçim dizi diye kendinizi harap etmeyin diye söylüyorum. Ama tabii 'Spartacus'ün de eksikleri yok mu elbette ki var. Ancak günümüz dizilerinde kendinize uygun bir şey bulamıyorsanız ve hâla 'Spartacus'ü izlemediyseniz kesinlikle hemen işi gücü bırakıp dizinin başına geçin. Yalnız sakın gaza gelip bütün aileyi başına toplamayın. Zaten ilk bölümü izlediğinizde beni anlayacaksınızdır.

'Toy Story 3'
Biraz geçmişe gitmişken Pixar harikalarından birini anlatmamak da olmaz tabii ki. Toy Story ilk filminden itibaren çok sevilen bir animasyon olmayı başardı. Oyuncakların da bir dünyası olduğu fikrinden yola çıkan Pixar bize farklı bir dünyanın kapılarını açtı. Ancak genelde bildiğiniz gibi bir serinin devamı çekileceği söylediği zaman herkes sevinir ama bir yandan da tedirgin bir biçimde bekleriz. Çünkü genelde devam filmleri bizi hayal kırıklığına uğratarak beklediğimiz gibi çıkmazlar. Ancak Toy Story 3'te beklediğimiz gibi çıkmadı. Çünkü beklediğimizden daha iyiydi. İlk iki filmi dahi gölgede bırakacak güzellikte. Eğer rahat ve eğlenceli vakit geçirip aynı zamanda güzel vakit geçirmek istiyorsanız Toy Story 3 sizin için en iyi tercih olabilir. Sömestir tatilinde izlenecek filmler listesine koymayı unutmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA