Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Besinvivor

Milyonları ekranlar başına kilitleyen, fitnessçıların ezeli rekabetini televizyonlarınıza sunan, efsane yarışma programı Besinvivor bu sezonda da geri döndü! Birbirinden kas kütlesi yüksek, yağ oranı az, eğlenceli yarışmacılarımızla bu kışın televizyon programı Besinvivor! Yarışmacılarımız bir dizi zorlu mücadelede birbirleriye rekabette olacak ve kazananlara verilen ödüller gözlerinizi dolduracak! Yarışmacılarımızı tanıyalım!

Fatih Furkan (1994)
Fatih Furkan, lise hazırlıkta hoşlandığı kızla sinemaya gittikten sonra spor yapmaya başlamış. Onu fitnessa en çok iten nedenlerden birini bize şöyle anlatıyor: "Filmi izliyorduk, birden kaslı bir eleman çıktı ve arkadaşım yanımda çığlık attı. O gün spor yapmam gerektiğini anladım.
Bak sol pazu 45 cm, sağ 47." Genç yaşına aldanmayın, sadece yüzde 7 yağ oranıyla gönüllerin şimdiden birincisi olmayı başardı. Omuzlarından daha geniş bir kalbe sahip olan Fatih'i spor salonuna uğurluyoruz.

Bir 70 Burak (1982)
Burak kısa bir aileden geliyor. Boy açığını kapatmak için erken yaşta spor yapmaya başlamış ancak pek de kapattığı söylenemez. 'Bir 70' lakabı ona lisede takılmış, herhangi bir anısı yok aslında. Onun ise spora başlama nedeni çok basit: "Abi kızlar hoşlanıyor dediler salondan, biz de yazıldık işte.
Git gel beş sene oldu." Dünya böyle dürüst insanların hatırına dönmeye devam ediyor. Başarılar Burak.

Mehmet Dede (1950)
Yaşına aldanılmaması gereken tehlikeli bir rakip kendisi. 14 yaşında başladığı boks ile spora ilk adımını atmış, ardından güreş ve body building gelmiş. Günlük hayatında geçinmek için diş hekimliği yapan Mehmet Abi, Türkiye'deki bütün zirvelere tırmanmış. Deli dolu, eğlenceli bir abimiz. Kendisini salona gönderiyor ve yarışmalarımıza geçiyoruz.

Ayna karşısında fotoğraf çekinmek
Yarışmacılarımız spor salonunda geçirecekleri ilk haftalarında zorlu bir mücadelede karşı karşıya kalacaklar.
Bir hafta boyunca antrenmandan sonra ayna karşısında fotoğraf çekinecek ve Instagram'da paylaşacaklar. En çok like alan, 2300 gram protein tozu ve bir adet 100'lü yumurta paketi kazanacak. Yarışmanın güçsüz olarak görülen ismi Mehmet Abi.

Desibel rekoru
-Ağırlık kaldırırken salonda her zaman bağıran biri vardır. İşte bu yarışmamız da tam olarak bununla alakalı.
-Haltere yatıp kaldırırken en çok bağırabilenin kazanacağı yarışmanın ödülleri ise şu şekilde:
-Altı aylık salon üyeliği (Sauna ve havuz dahil) Beş adet dar tişört ve beş adet dar kazak Çalışırken dinlemek için müzik listesi

Diyet listesi
Bulk dönemi için en yüksek kalorili diyet listesini yazıp uymayı başaran yarışmacımız, Besinvivor yarışmamışın en yüksek puanını almaya hak kazanacak. Peki, nedir Bulk dönemi?
Bulk dönemi; yarışmacılarımızın günün büyük kısmını her zamankinden daha fazla pilav, tavuk göğsü ve yumurta ile geçireceği, aldığı kalorileri de abur cuburlar ve buzlu çay gibi şekerli meşrubatlarla destekleyeceği, kilo almak üzerine kurulu bir dönemdir.
Besinvivor'ı kazanana ödüllerimiz ise şu şekilde:
Hayatının sonuna kadar insanlara hocalık yapabilme şansı
'Abi, iğne kullanıyor musun?' sorularına her daim cevap vermek için kendisine özel tahsis edilen bir danışman
Ve belediyeden spor çantası.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA