Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İLKER GEZİCİ

'Karadayı'dan sonra izleyici kitlem arttı

'Yok Artık!' isimli filmde 'Figen' karakterini oynayan Funda Eryiğit: 'Karadayı' dizisinden sonra tanınırlığım arttı. Sosyal medyadan bunu çok rahat görebiliyorum. Diziye sonradan dahil olmama rağmen takipçlerim çoğaldı

Son olarak atv'de yayınlanan 'Karadayı' dizisinde boy gösteren Funda Eryiğit, dün gösterime giren 'Yok Artık!' adlı filmde rol alıyor. Eryiğit'le hem filmi, hem kariyerini konuştuk. Filmde rol alan Murat Akkoyunlu ve filmin yönetmeni Caner Özyurtlu da filmle alakalı düşüncelerini dile getirdi...

Film vizyona girdi; heyecanlı mısınız?
Evet, hem de çok. Biz çok eğlendik. Komik ve eğlenceli oldu. İnsanlar da beğenir umarım.

Nasıl bir karakteri canlandırıyorsunuz?
Serkan Keskin'in oynadığı 'Faruk' karakterinin yeni sevgilisi 'Figen' karakterini oynuyorum. 'Faruk', yeni sevgilisiyle birlikte olmak için eski sevgilisinden ayrılmaya çalışıyor ama ayrılamadığını fark edince onların konuşma mekanını basıyorum. Ondan sonra da olaylar çözülüyor.

TOKADI KONTROL EDEMEDİM!


Karakterlerin, hikayedeki yeri nedir?
Birbirinden farklı hikayelerin olduğu bir iş. O yüzden her karakterin ayrı bir hikayesi ve konusu var.

Bu durum sizde bir endişe yarattı mı?
Yaratmadı. Ben daha çok kendi hikayeme odaklandım. Çünkü onları birleştirmek yönetmen Caner'in işi olduğu için o konuda kafam rahattı.

Çekimler nasıl geçti peki?
Çok rahattık. Tek mekanda geçtiği için çok aşırı yorulmadık. Sahnede üç kişiydik. Bir günü çekim yapacağımız yerde provaya ayırdık. İlk gün provalarda oturduğu için ikinci gün yaptığımız provayı çektik.

Serkan Keskin'e tokat attığınız sahnede zorlandınız mı?
Zordu hakikaten, elim ağır. O tokat meselesini kontrol edemiyorum ama sahte dursun istemedik. Bir-iki kere ağır kaçtı. Sonra dengeye oturttuk.

Normalde de böyle tepki verir misiniz?
Yok yapmam, şimdiye kadar yapmadım. Bundan sonra ne olur bilmem. (Gülüyor)

Daha önce birlikte rol aldığınız oyuncu arkadaşlarınızla bu filmde yeniden bir araya gelmek nasıldı?
Serkan'la (Keskin) 'Limonata' filminde oynamıştık. Şebnem'le (Bozoklu) 'Canım Ailem' dizisinde rol almıştık. Yeniden aynı projede olmak güzeldi. Şebnem'le birbirimize çok da yakın oturuyoruz ama çok sık görüşemiyorduk, iyi oldu.

Komedide oynamayı seviyor musunuz?
Evet, 'Limonata' da komedi filmiydi biraz daha trajikomik tarafı vardı. Tiyatroda da komedi oynuyorum.

'Sessizlik' bu sezon da devam edecek mi?
Evet, ediyoruz; dördüncü sezona giriyoruz. Devlet Tiyatrosu'nun programı sebebiyle çok fazla oynayamıyoruz ama ona rağmen seyircinin çok sevdiği bir iş oldu. Birkaç defa izleyenler var. Az da oynadığımız için kapalı gişe oluyor oyunumuz. Beni çok mutlu eden bir oyun.

KARİYER PLANI YAPMIYORUM

Oyunda erkek olduğunu sanan, erkek gibi yetiştirilmiş bir kızı oynuyorsunuz. Role girebilmek için yaptığınız özel bir çalışma var mı?
Var tabii ki; oyundan çok önce sahneye gelip hazırlanıyorum. Ekiple birlikte güzel vakit geçiriyorum. Sonra oyuna yarım saat kala tek başıma müzik dinliyorum, dans ediyorum. Isınıyorum biraz. Yürüyorum bol bol. Hareketli bir yarım saat geçiriyorum. Fiziki olarak yorucu bir oyun ama çok seviyorum.

Daha fazla sinema filminde oynama isteğiniz var mı?
Var tabii. Ben de çok isterim daha fazla sinema filminde oynamayı ama sadece oyuncunun istemesiyle olmuyor tabii bu işler.

Yeni sezonda bir dizide rol alacak mısınız?
Henüz kesinleşen bir şey yok.

Kariyeriniz istediğiniz gibi mi devam ediyor?
Kariyer planları yapan biri değilim. Dışarıdan aldığım tepkiler çok güzel. İyi bir çizgide ilerlediğimi söylediklerinde hoşuma gidiyor. Ben oyunculuğa devam etmek istiyorum sadece.

Son oynadığınız dizi 'Karadayı'dan sonra izleyici kitleniz arttı mı?
Evet, arttı. Sosyal medyadan bunu çok rahat görebiliyorum ama 'Karadayı'nın zaten belli bir kitlesi vardı. Ben sonradan dahil olmama rağmen benim de takipçim arttı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA