Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İLKER GEZİCİ

'Bu ilk ve tek albüm'

Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray'ın albümü 'Türkan Şoray Söylüyor'un ilk imza günü geçtiğimiz günlerde Break Cafe Restaurant Levent'te gerçekleşti. Gazetecilerin ve sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Şoray sözlerine şöyle başladı: "İlk defa ve de son defa yani istedim ki ben bu dünyadan göçtükten sonra filmlerim, yazdığım kitabım, bir de sesim hatıra kalsın. Sadece ve sadece, beni yıllardır büyük bir vefa ile seven seyircime hatıram kalsın istedim."

DEVAMI GELMEYECEK
Hiçbir zaman şarkıcılık iddiası olmadığını belirten Şoray sözlerine şöyle devam etti: "Bu albümün devamı gelmeyecek. Çok uzun yıllardır yapmak istediğim bir şeydi. Hatta Atilla Özdemiroğlu'yla çalışmalarımız da oldu. Filmlerimde söylediğim şarkılardan oluşan bir albüm yapacaktım ancak o konsept çok yapıldığı için dinlemekten ve söylemekten zevk aldığım şarkılardan oluşan bir albüm yaptık. Bu albümü yaparken stüdyoda gerçekten çok mutlu oldum. Keşke herkes şarkı söylese ve mutlu olsa." Ünlü oyuncu, "Birlikte şarkı söylemek istediğiniz birisi var mı?" sorusuna ise "Tarkan; kendisini çok severim" yanıtını verdi.

TÜRKAN ŞORAY DÖVMELİ KIZ
Türkan Şoray'ın imza gününde ilginç anlar da yaşandı. Tişörtlerde, kitaplarda, çantalarda, defterlerde, küpelerde, kolyelerde ve daha birçok yerde kendi fotoğrafını görmeye alışık olan Sultan, bu sefer çok şaşırdı. Hayranları arasındaki genç bir kızın bacağına yaptırdığı portre dövmesini gören Şoray, genç kız ile uzun uzun sohbet etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA